Wat voor drukwerk bestel je voor kerst?

Ook voor de kerstperiode zijn er allerlei manieren om drukwerk in te zetten. Op die manier kan je de populaire kersttradities, zoals kaarten sturen en cadeautjes geven, een persoonlijke touch geven!

Kerstkaarten 

Wist je dat er jaarlijks zo'n 170 miljoen kerstkaarten verstuurd worden? Door jouw eigen kerstkaarten te laten drukken kan je deze jaarlijkse traditie net wat persoonlijker maken. Een leuke kerstfoto van het gezin of je huisdier is zeer geschikt voor een leuke kerstkaart. We bieden de keuze uit verschillende papiersoorten. Wil je jouw kaarten extra feestelijk maken? Dan kan het glinsterende effect van Parelmoer of Metallic zijn wat jij zoekt. Het meer gebroken wit en de textuur van Oud Hollands maakt ook dat een mooie optie voor je kerstkaarten.

Kerstsluitzegel 

Met sluitzegels kan je je enveloppen op een praktische en mooie manier sluiten. Een bijpassende sluitzegel geeft je kerstkaart net die extra finishing touch. 

(Bedrukte) enveloppen

Een mooie kaart verdient een mooie envelop. Bij Print&Bind kan je kiezen uit meer dan 20 kleuren enveloppen. Donkergroen, donkerrood, gebroken wit en de metallic enveloppen zijn allemaal zeer geschikte opties om jouw kerstkaart helemaal compleet te maken.

Inpakpapier 

Maak je gepersonaliseerde inpakpapier met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, of een ander leuk eigen kerstontwerp. De kerstsluitzegel voor enveloppen kun je natuurlijk ook gebruiken om je inpakpapier vast te plakken. Toch wat leuker dan plakband!

Kerstcadeautje

Ook kan printwerk geschikt zijn als kerstcadeautje! Geef je iemand bijvoorbeeld een ervaring cadeau? Dan kan je een mooie tegoedbon hiervoor maken. Heb je een leuke foto die het verdient om meer gezien te worden? Dan kan je die laten afdrukken om cadeau te geven.