Vernieuwde zwarte schutbladen

Als je regelmatig Wire-O boekjes bestelt, heb je misschien al gemerkt dat we vernieuwde zwarte achterkanten hebben. De kleur is intenser, het papier steviger en de textuur mooier. Kortom, alleen maar voordelen!

De kwaliteiten

Onze nieuwe zwarte achterzijden zijn voorzien van het FSC Recycled keurmerk, wat betekent dat het papier volledig is gemaakt van gerecycled materiaal. Bovendien hebben beide zijden van het papier een gelijkmatig ruw oppervlak, wat zorgt voor een mooie eenheid in het papier en het boekwerk.

Het volledige papier is door en door gekleurd in de diepzwarte tint, waardoor het op elk formaat optimaal tot zijn recht komt zonder witte zijden. Bovendien is het papier behandeld om geen vlekken af te geven of door te bloeden op het binnenwerk van de boeken.

Wire-o boeken

De zwarte achterzijdes zijn alleen te kiezen bij onze wire-o ingebonden boeken. Zo kun je kiezen uit transparant, witte, zwarte of bedrukte achterzijdes. Zo is er voor elk boek voldoende variatie beschikbaar. De zwarte achterzijdes zorgen voor een stevige en toch luxe uitstraling van het papier.

Als je benieuwd bent naar onze nieuwe achterzijdes

bestel je ze hier