Een succesvolle verkiezingscampagne?
Print overtuigd!

Een succesvolle verkiezingscampagne?

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Tijd om een overtuigende campagne voor te bereiden. Print is hierin een belangrijk onderdeel. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Om jouw flyers, posters en ander campagnemateriaal te printen.

3 redenen om de kiezer te bereiken met print:

  1. De kiezer kan zelf de tijd nemen wanneer hij of zij de campagneboodschap bekijkt. En hij wordt er later aan herinnerd, want:

  2. Print blijft liggen! Het verkiezingsprogramma zwerft enkele dagen op de keukentafel en die flyer komt later weer tevoorschijn uit zijn of haar jaszak.

  3. Een boodschap vanaf papier dringt beter door én blijft beter hangen!

Daarnaast mag niet vergeten worden dat je met print de minder digitaal georiënteerde kiezer ook veel beter bereikt. Die stem telt tenslotte net zo hard.

Flyers, folders en posters in kleine en grote oplagen

Met een stapel flyers en posters kun je jouw campagne al starten. Print&Bind produceert snel en is er ook voor de kleinere oplagen. Weet je dus nog niet zo goed hoeveel verkiezingsdrukwerk je nodig hebt? Geen probleem. Start met een kleine bestelling en bestel gedurende de campagne gewoon bij. Bijkomend voordeel is dat je verspilling voorkomt!

Wist je dat Print&Bind 7 dagen per week bereikbaar is? Ook ‘s avonds en in het weekend. Bekijk hier onze openingstijden.

Ander verkiezingsdrukwerk: folders, ansichtkaarten of promotiemateriaal?

Wil je de kiezer meer informatie verstrekken over de partijleden of standpunten? Dan is een gevouwen folder misschien een betere keus. Ben je op zoek naar meer sympathiek drukwerk? Dan is het inzetten van ansichtkaarten of promotiemateriaal zoals biervilten een opvallende keuze.

Opvallende borden voor succesvolle campagnedagen

Print&Bind biedt ook diverse mogelijkheden om indruk te maken op campagnedagen. Sta je met jouw partij bijvoorbeeld op een braderie? Laat dan een groot formaat bord drukken met jullie logo en campagneslogan. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Laat je verkiezingsprogramma printen

Je hebt hard gewerkt aan een doordacht verkiezingsprogramma. Jullie standpunten verdienen het om geprint te worden. Wanneer de kiezer jullie programma eenmaal in handen heeft, kan die er niet meer om heen. Je kun je verkiezingsprogramma als magazine of boekje laten printen. Je kunt alle standpunten natuurlijk ook laten afdrukken op een grote poster of gevouwen folder.

Direct de prijzen van jouw verkiezingsdrukwerk berekenen?