Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

De verbouwing is gestart

Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

printenbind-verbouwing-2021-meiHerinrichting van het Printenbind proces

De eerste voorbereidingen zijn vorige week al getroffen, maar vanaf deze week is de verbouwing in volle gang.

“We gaan niet alleen verbouwen, maar ook uitbouwen. We creëren een extra verdieping in de bestaande ruimte. Dit biedt de mogelijkheid om het Printenbind proces opnieuw in te richten.” vertelt eigenaar Bart van Diepen. Daarbij wordt het pand uitgebouwd voor de inrichting van het nieuwe magazijn.

Meer open ruimtes, minder hokjes

Het bestaande vloeroppervlak zal veel beter benut gaan worden in de nieuwe situatie. Door diverse muren te verwijderen, verdwijnen de hokjes. De productiestraat van printen tot afwerken en inpakken kan daardoor efficiënter worden ingericht.

Een extra verdieping biedt meer ruimte

"Maar waar moeten we dan lunchen?” was een van de vragen bij de presentatie van de verbouwingsplannen enkele weken geleden. Het bleek een verrassing dat de begane grond hoger is dan sommige plafonds doen vermoeden. Zo ontstaat ruimte voor de kantine en een nieuwe vergaderruimte op een nog te realiseren eerste verdieping.

De invloed op je bestellingen

Het printen gaat gestaag door. Niet helemaal ongestoord, maar er worden geen vertragingen verwacht. Het is wel mogelijk dat je iets langer op je bestelling moet wachten bij de afhaalbalie. De levertijd van bestellingen wordt gewaarborgd door extra personeel.

Bart: “We vragen veel van ons team. Er zullen grotere afstanden moeten worden afgelegd op de werkvloer en diverse machines zullen continu van plek veranderen. Maar ik ben er van overtuigd dat we dit kunnen.”

Meer productiecapaciteit betekent meer mensen

Het aantal bestellingen neemt wekelijks toe. De extra productiecapaciteit komt dan ook goed van pas. Maar dit betekent ook dat er meer handelingen én meer klant contactmomenten plaatsvinden. “Wij zijn op zoek naar versterking in zowel ons team productiemedewerkers als op onze klantenservice. Zo’n productie (bij)baan is zeer geschikt voor scholieren of studenten. Je kunt bij ons vanaf 8 uur per week aan de slag en je bepaalt zelf je werktijden: doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend.” aldus Bart.

Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht bij Printenbind.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  7 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen