De verbouwing is gestart

Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

Herinrichting van het Printenbind proces

De eerste voorbereidingen zijn vorige week al getroffen, maar vanaf deze week is de verbouwing in volle gang.

“We gaan niet alleen verbouwen, maar ook uitbouwen. We creëren een extra verdieping in de bestaande ruimte. Dit biedt de mogelijkheid om het Printenbind proces opnieuw in te richten.” vertelt eigenaar Bart van Diepen. Daarbij wordt het pand uitgebouwd voor de inrichting van het nieuwe magazijn.

Meer open ruimtes, minder hokjes

Het bestaande vloeroppervlak zal veel beter benut gaan worden in de nieuwe situatie. Door diverse muren te verwijderen, verdwijnen de hokjes. De productiestraat van printen tot afwerken en inpakken kan daardoor efficiënter worden ingericht.

Een extra verdieping biedt meer ruimte

"Maar waar moeten we dan lunchen?” was een van de vragen bij de presentatie van de verbouwingsplannen enkele weken geleden. Het bleek een verrassing dat de begane grond hoger is dan sommige plafonds doen vermoeden. Zo ontstaat ruimte voor de kantine en een nieuwe vergaderruimte op een nog te realiseren eerste verdieping.

De invloed op je bestellingen

Het printen gaat gestaag door. Niet helemaal ongestoord, maar er worden geen vertragingen verwacht. Het is wel mogelijk dat je iets langer op je bestelling moet wachten bij de afhaalbalie. De levertijd van bestellingen wordt gewaarborgd door extra personeel.

Bart: “We vragen veel van ons team. Er zullen grotere afstanden moeten worden afgelegd op de werkvloer en diverse machines zullen continu van plek veranderen. Maar ik ben er van overtuigd dat we dit kunnen.”

Meer productiecapaciteit betekent meer mensen

Het aantal bestellingen neemt wekelijks toe. De extra productiecapaciteit komt dan ook goed van pas. Maar dit betekent ook dat er meer handelingen én meer klant contactmomenten plaatsvinden. “Wij zijn op zoek naar versterking in zowel ons team productiemedewerkers als op onze klantenservice. Zo’n productie (bij)baan is zeer geschikt voor scholieren of studenten. Je kunt bij ons vanaf 8 uur per week aan de slag en je bepaalt zelf je werktijden: doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend.” aldus Bart.

Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht bij Printenbind.