De verbouwing is gestart

Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

printenbind-verbouwing-2021-meiHerinrichting van het Printenbind proces

De eerste voorbereidingen zijn vorige week al getroffen, maar vanaf deze week is de verbouwing in volle gang.

“We gaan niet alleen verbouwen, maar ook uitbouwen. We creëren een extra verdieping in de bestaande ruimte. Dit biedt de mogelijkheid om het Printenbind proces opnieuw in te richten.” vertelt eigenaar Bart van Diepen. Daarbij wordt het pand uitgebouwd voor de inrichting van het nieuwe magazijn.

Meer open ruimtes, minder hokjes

Het bestaande vloeroppervlak zal veel beter benut gaan worden in de nieuwe situatie. Door diverse muren te verwijderen, verdwijnen de hokjes. De productiestraat van printen tot afwerken en inpakken kan daardoor efficiënter worden ingericht.

Een extra verdieping biedt meer ruimte

"Maar waar moeten we dan lunchen?” was een van de vragen bij de presentatie van de verbouwingsplannen enkele weken geleden. Het bleek een verrassing dat de begane grond hoger is dan sommige plafonds doen vermoeden. Zo ontstaat ruimte voor de kantine en een nieuwe vergaderruimte op een nog te realiseren eerste verdieping.

De invloed op je bestellingen

Het printen gaat gestaag door. Niet helemaal ongestoord, maar er worden geen vertragingen verwacht. Het is wel mogelijk dat je iets langer op je bestelling moet wachten bij de afhaalbalie. De levertijd van bestellingen wordt gewaarborgd door extra personeel.

Bart: “We vragen veel van ons team. Er zullen grotere afstanden moeten worden afgelegd op de werkvloer en diverse machines zullen continu van plek veranderen. Maar ik ben er van overtuigd dat we dit kunnen.”

Meer productiecapaciteit betekent meer mensen

Het aantal bestellingen neemt wekelijks toe. De extra productiecapaciteit komt dan ook goed van pas. Maar dit betekent ook dat er meer handelingen én meer klant contactmomenten plaatsvinden. “Wij zijn op zoek naar versterking in zowel ons team productiemedewerkers als op onze klantenservice. Zo’n productie (bij)baan is zeer geschikt voor scholieren of studenten. Je kunt bij ons vanaf 8 uur per week aan de slag en je bepaalt zelf je werktijden: doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend.” aldus Bart.

Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht bij Printenbind.

Gepubliceerd op 06 May 2021

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  10 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen