Tulpenbol envelop

De lente is weer begonnen en daarmee ook het tulpen seizoen! En wat is nou leuker dan dit te vieren met onze Terrazzo enveloppen; gemaakt van tulpenbollen!

Dat tulpen geweldig staan in een vaas weten we allemaal. Maar ze misstaan zeker ook niet om een leuke kaart heen! De stukjes tulpenbol zorgen voor een gebroken witte tint en een geweldig terrazzo patroon van verschillende kleurtjes.

Tulpenbollen

Wanneer de tulpen uitgebloeid, afgesneden en afgeschreven zijn worden de bollen normaliter op de composthoop gegooid. Maar voor onze enveloppen worden ze verpulverd en verwerkt tot papier. Zo ontstaat er een prachtig oerhollands product!

De kaarten zijn stevig, schijnen niet door en zijn allemaal net even anders. Zo heb je altijd een uniek product. Net als al onze andere enveloppen hebben ze een gegomde sluiting. Op die manier plak je ze extra makkelijk vast.

Circulaire enveloppen

Onze Terrazzo envelop valt onder het kopje "circulaire enveloppen". Dit betekent dat ze duurzaam zijn geproduceerd. De enveloppen zijn gemaakt van gerecycled materiaal én kunnen daardoor zelf ook weer gerecycled worden. Zo kunnen ze opnieuw gebruikt worden en bespaard dit veel grondstoffen.