Posters tot wel 3 m

Groot, groter, grootst. Posters: ze kunnen nooit groot genoeg. En daarom is de lengte van onze posters nog groter geworden. Je kunt nu posters tot maar liefst 3 meter bestellen. Genoeg ruimte voor al jouw informatie!

Posters zijn echte aandachtstrekkers, waardoor ze perfect zijn voor het promoten van evenementen, het delen van belangrijke informatie of het in de schijnwerpers zetten van actieproducten. Ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om veel informatie over te brengen en zijn dankzij hun formaat zelfs van een afstand goed zichtbaar.

Bovendien zijn onze posters sterk geprijsd. Hierdoor zijn ze niet alleen effectief, maar ook budgetvriendelijk; ideaal voor zowel tijdelijke als langdurige doeleinden.

Verkrijgbaar in ieder formaat

Posters zijn in verschillende standaard formaten verkrijgbaar. Zo kun je gaan voor een A3, A2, A1 en nog veel meer. Maar wil je nu echt veel informatie kwijt kunnen? Denk dan eens aan een afwijkend formaat.

Het is nu mogelijk om op al onze poster papiersoorten te printen tot wel een lengte van 3 meter. Op de papiersoort Satijn kun je een poster met zelfs een maximale afmeting van 1,3 m x 3 m bestellen. Dat is pas echt opvallen!

Je kunt kiezen uit 6 verschillende papiersoorten, voor zowel binnen als buiten. Heb je toch een steviger product nodig? Kijk dan eens naar onze plaatmaterialen.

Hebben we je kunnen inspireren? Bestel dan nu jouw

poster