Ruimere openingstijden

We waren natuurlijk al 7 dagen in de week geopend om jouw bestelling te plaatsen en af te halen. Maar we hebben onze openingstijden nog meer verruimd!

Nieuwe openingstijden

Doordeweeks (maandag t/m donderdag) zijn wij standaard geopend van 8:00 uur 's ochtends tot 21:30 uur 's avonds. En nu zijn wij nog wat langer open op vrijdag en in het weekend! Je kunt nu op vrijdag van 8:00 uur tot 20:00 uur bij ons terecht. En in het weekend van 8:00 uur tot 18:00 uur. Zo heb je dus nog langer de tijd om je bestelling af te halen.

Wist je dat als je voor 13:00 uur met spoed bij ons besteld je dit dezelfde dag al kunt ophalen? Je pakketje zal dan om 16:00 uur voor je klaar liggen. En als je voor 22:00 uur met spoed besteld, ligt het de volgende ochtend om 10:00 uur voor je klaar.

Ook wanneer je jouw bestelling niet komt afhalen zijn deze openingstijden interessant. Want het betekent dus dat wij langer doorwerken om alle bestellingen af te krijgen! Zo kunnen wij de hoogste garantie bieden om jouw bestelling op tijd bij jouw thuis te krijgen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is ons team druk aan de slag om de opdrachten de deur uit te krijgen.

Ook snel een bestelling nodig? Via de volgende link zijn al onze producten te vinden:

producten