Nieuwjaarskaarten!

Was je te laat om kerstkaarten te bestellen? Per ongeluk je schoonouders vergeten een kaartje te sturen? Of had je er gewoon totaal niet aan gedacht? Bestel dan nieuwjaarskaarten!

Het einde van het jaar komt alweer in zicht. Wellicht vier je geen kerst of je hebt totaal niet gedacht aan kerstkaarten. Maar er is nog een kans voor een kaartje met oud en nieuw. Wens je dierbaren een fijne jaarwisseling of een nieuw jaar vol gezondheid en voorspoed. Zo begint iedereen het jaar op een positieve manier!

De Nieuwjaarskaarten kun je net als onze kerstkaarten bestellen inclusief mooie enveloppen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de kaarten met een voorbedrukte achterkant te bestellen. Zo kun je meteen de postzegel en het adres op de achterzijde aangeven. 

Bestel je nieuwjaarkaarten niet te laat. Anders komen ze niet meer op tijd binnen om te verzenden! Wij leveren standaard binnen 48 uur. Heb je de kaarten eerder nodig? Bestel ze dan met spoed voor 13:00 uur en haal ze dezelfde dag nog op of ontvang ze de volgende dag per post. Let wel op, de verzendtijden kunnen tijdens de feestdagen wat afwijken.