Haal je vakantiefoto’s naar papier!

Natuurlijk staan die leuke vakantiefoto’s in de cloud of de filmrol van de familie app. Maar hoe leuk is het wanneer je die foto’s laat printen! Wist je dat wij dat al doen vanaf 1 exemplaar? Snel én goedkoop.

Je kunt je vakantiefoto’s natuurlijk laten zien vanaf je telefoon. Maar mooie herinneringen verdienen toch een mooie presentatie? Haal je vakantiefoto’s uit de cloud en laat deze printen.

Losse foto’s of een vakantiealbum?

Je kunt kiezen uit 4 standaard formaten: A6, A5, A4 en A3. De foto’s worden geprint op glanzend papier voor het beste resultaat. Wil je een extra ‘glossy’ uitstraling van jouw geprinte foto? Kies dan voor onze coatingoptie. Naast de extra glanzende uitstraling, biedt dit laagje ook extra bescherming tegen krassen.

Blader door je vakantie met een gepersonaliseerd fotoalbum

Je hebt de keuze uit 3 standaard formaten voor jouw fotoboek. Van klein naar groot: A5, A4 en A3. Of kies je eigen formaat! Met onze verschillende papiersoorten en afwerkingsmethodes krijg je een gepersonaliseerd fotoalbum.

Tip: vraag gratis het papiermonsterboekje aan om te bekijken welke papiersoort bij jouw fotoboek past.

Foto’s op grootformaat: fotoposters met fotolijst

Sommige foto’s komen beter tot hun recht op een groter formaat. Je kunt bij ons jouw foto’s ook als poster laten printen. Voor deze fotoposters is het mogelijk om een zwarte aluminum fotolijst mee te bestellen. Wil je de posters op een speelse manier ophangen? Kies dan voor de houten posterhangers.

Verstuur je vakantiekiekje als kaart!

Wil je jouw vakantieherinnering met iemand delen? Maak het persoonlijk met een fotokaart. Rechthoekig, vierkant en met of zonder vouw. Extra indruk maken? Kies dan voor een van de speciale papiersoorten. Je kunt de achterzijde voor laten bedrukken als ansichtkaart. Heb je jouw kaart met foto volledig zelf ontworpen, dan kun je eenvoudig enveloppen meebestellen. Wij bieden maar liefst 24 verschillende kleuren enveloppen aan.