Gevouwen visitekaart en klein formaat

Het perfecte product om jouw bedrijf op de kaart te zetten: visitekaartjes. Maar deze zijn soms net te klein om al jouw informatie kwijt te kunnen. Dus heb je al eens gedacht aan een gevouwen visitekaart? Zo heb je 2x meer ruimte voor informatie!

Gevouwen visitekaarten

Aan de lange zijde, aan de korte zijde, staand of liggend. Er zijn genoeg opties met een gevouwen visitekaartje. Zo zijn ze perfect te gebruiken als stempelkaart, naambordjes of gewoon als je meer ruimte voor informatie nodig hebt. En natuurlijk valt een gevouwen visitekaartje nog net wat meer op.

Gevouwen visitekaarten zijn mogelijk op het formaat 55 x 85 mm en 50 x 90 mm. Dit is het formaat wanneer hij gevouwen is. Opengeklapt is hij natuurlijk 2x zo groot. De vouw kan aan de lange of korte zijde geplaatst worden.

Extra klein kaartje

More is less kan natuurlijk ook voorkomen. Wellicht heb jij juist helemaal niet zo'n groot kaartje nodig. Dan hebben we nu speciaal voor jou ons kleinste formaat aangepast naar 50 x 50 mm. En zoals je ziet is dat éxtra klein!

Deze kaartjes kun je bijvoorbeeld perfect gebruiken voor product aanwijzingen, voor bij een bosje bloemen of gewoon je eigen toepassingen. Want soms kan het niet klein genoeg.

Visitekaart 50 x 90 mm

Naast onze standaard visitekaart hebben wij nu ook 50 x 90 mm. Dit is het Amerikaanse visitekaart formaat. Veel ontwerpprogramma's hebben standaard dit formaat. Nu kun je dus direct, zonder enkel probleem ook dit formaat bij ons bestellen.