Enveloppen (nieuw)

Het is weer bijna december en dat betekent dat er weer veel kaarten verstuurd gaan worden! Natuurlijk willen we dat deze kaarten helemaal worden zoals onze klanten hopen. En wat is nou leuker dan de perfecte kaart in een net zo leuke envelop te versturen! Onze enveloppen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen bij de kaarten. Alle enveloppen zijn geproduceerd van hoog kwalitatief papier van 120 grams.

Kleuren

Het is natuurlijk leuk om de envelop te kunnen matchen met je kaart, daarom zijn ze verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren. Ga je voor feestelijk en kies je voor metallic of wil je toch een wat rustigere uitstraling en kies je voor een van de pastelkleuren, het is allemaal mogelijk! Bekijk hier voor een gedetailleerd overzicht.

Formaten en sluiting

Om iedere kaart in een envelop te laten passen hebben we 4 verschillende formaten: A6, A5, vierkant (135x135mm) en Din Large (99x210mm). De sluiting van de enveloppen is gegomd, dit betekent dat het papier in droge toestand niet kleeft, na bevochtiging kan de kaart dichtgeplakt worden.