Een vrolijk feestdagendiner

De feestdagen zijn het perfecte moment om met zijn allen samen te komen. En wat is nou leuker dan een mooi gedekte tafel voor kerst of Oud en Nieuw?

Persoonlijke menukaarten

Kerst en Oud en Nieuw zijn dé momenten voor een feestelijk gedekte tafel vol heerlijk eten en mooie versieringen. En daar kan een zelf ontworpen menukaart natuurlijk niet aan ontbreken. Een menukaart kan een speelse knipoog zijn naar het afgelopen jaar en een persoonlijke touch geven aan jouw maaltijd. Geef de menukaarten een echt luxe restaurant gevoel met een van onze speciale papiersoorten. Zo wordt jouw avond extra speciaal.

Eigen ontworpen bierviltjes

Ook tijdens het diner of een evenement zijn bierviltjes onmisbaar. Met gepersonaliseerde bierviltjes op tafel is het altijd een feestje. En er zijn er nooit genoeg! Ondanks het stevige materiaal sneuvelen er toch altijd een paar per avond. Bierviltjes worden gemaakt van Houtbord. Dit is een 100% recyclebaar materiaal gemaakt van houtvezels. Kies voor eigen foto's, afbeeldingen of slogans om zo passende viltjes te maken.

De laatste extra's

Wellicht geven jullie elkaar ook nog cadeautjes. Denk dan ook eens aan zelf ontworpen inpakpapier. Helemaal in stijl van jullie diner of met een grappig ontwerp. Natuurlijk is dit ook het perfecte moment voor een verlaat kerstkaartje of nieuwjaarskaart. Bestel hier alles wat je nodig hebt: