Een spelletje met je eigen speelkaarten

Met de feestdagen kiezen we voor gezelligheid en samen zijn. En wanneer kan dat nou beter dan met een spelletje tijdens het uitbuiken.

De gezelligste feestavonden

Gezellig een avondje klaverjassen, pokeren of pesten met familie en vriendin kan perfect tijdens de feestdagen. Voor het avondeten of juist tijdens het uitbuiken na de feest maaltijd. Bestel je eigen bedrukte speelkaarten en steel de show van de avond. Laat ze bedrukken in een feestelijk kerst of Oud en Nieuw jasje of ga voor een totaal eigen ontwerp. Misschien heb je zelfs wel eens gedacht aan je eigen spel te bedenken en te laten printen?

Makkelijk verpakt en geprint

De speelkaarten kun je gemakkelijk bestellen inclusief speelkaartendoosje. Zo weet je zeker dat je kaarten makkelijk en lang mee gaan! Heb je meerdere verschillende spelletjes besteld? De doosjes zijn transparant. Hierdoor kun je gemakkelijk zien welk spelletje in welk doosje zit!

Kies voor standaard papier voor een normaal kaartspel. Wil je toch een wat meer opvallende speelkaarten set? Ga dan voor een papiersoort met reliƫf of juist met een glitter! Ook kun je kiezen voor een ronde hoek. Zo krijgen de speelkaarten automatisch dat echte speelkaarten gevoel.