Dubbelzijdige tape strips

Krachtig, eenvoudig en makkelijk inzetbaar. We hebben het natuurlijk over onze dubbelzijdige tape strips! Deze strips bevestig je gemakkelijk aan de muur en vervolgens aan jouw bord of posters. Eenvoudig!

Snel opgehangen

We hebben veel verschillende montage materialen om het ophangen van jouw producten zo makkelijk mogelijk te maken. En een van onze nieuwste toevoegen zijn de dubbelzijdige tape strips. Deze strips bestel je per 4 stuks. En kunnen dan tot 2 kg dragen. Is je bord nou zwaarder dan 2 kg? Dan ziet ons systeem dat er extra strips bij moeten.

De strips zijn zo smal dat ze niet opvallen achter posters of borden. Maar laat je niet foppen, ze hebben een zeer krachtige lijm.

De strips zijn gemaakt voor binnengebruik en kunnen het best bevestigd worden aan gladde oppervlakken. Hoe gladder het oppervlak, des te beter hij plakt. Ze werken erg goed op bijvoorbeeld tegels, glas, hout en de meeste kunststoffen. Multi inzetbaar dus! De tape strips bestel je direct bij borden, posters of los via de volgende link:

Losse dubbelzijde tape strips -

bestel je hier

Andere montage materialen

Naast onze dubbelzijdige tape strips hebben we nog verschillende andere montage materialen om jouw bord of poster op te hangen. De keuze is reuze! Wil je het direct aan de muur bevestigen? Kijk dan eens naar onze RVS afstandhouders, metalen montage platen of klittenband rondjes. Wil je het makkelijk aan glas kunnen bevestigen? Ga dan vor onze zuignap afstandhouders. En wil je jouw posters af en toe kunnen wisselen, dan hebben wij daarvoor kunststof posterstrips, houten posterhangers of fotolijsten. Alle producten vind je hieronder: