Boekenweek is om de hoek!

Eerste liefde 

Op 9 april begint dan eindelijk de boekenweek. De boekenweek is een jaarlijks terugkerend tiendaagse promotie met als doel om het algemene boek in de samenleving een sterkere positie te geven. Elk jaar heeft de boekenweek een ander thema, dit jaar is het thema ‘eerste liefde’. “Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende, die je niet kon vermoeden. Ilja Leonard Pfeijffer schrijft het Boekenweekgeschenk, Marieke Lucas Rijneveld het essay.”

Winactie 

Via Instagram geven wij een beginnende schrijver de kans om 250 euro te winnen om zijn of haar boek te laten printen bij ons. De schrijver laat in de reacties door middel van emoji’s weten waar zijn of haar boek over gaat. Op 18 april eindigt de boekenweek en dan maken wij ook de winnaar bekend van de winactie.

Printen bij Print&Bind 

Wij printen online en kunnen daarom jouw kleine- of grote oplage boeken goedkoop en snel printen. Door onze snelle printers en efficiëntie bij het afwerken kunnen wij snel en voordelig jouw boek printen en inbinden. Upload je boek gemakkelijk als PDF of als ander bestandstype in onze online bestelmodule. Een goedkoop boek printen, doe je bij Print&Bind!