Rouwkaart drukken

Iemand verliezen is voor nabestaanden zeer moeilijk. Wij begrijpen dat. Daarom hebben wij ons bestelproces voor rouwkaarten zo simpel mogelijk gehouden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kaarten. Wij besteden extra aandacht aan het produceren en verzenden van de rouwkaarten. Zo weet u zeker dat deze perfect aankomen.

Een eigen ontwerp rouwkaart met foto of een ander mooi ontwerp? Wat u ook voor rouwkaart wilt bestellen, wij kunnen het voor u printen. Onze rouwkaarten worden standaard gedrukt in hoge kwaliteit. We leveren ook bijpassende enveloppen bij de rouwkaarten. Kies uit verschillende formaten en kleuren, zodat uw envelop mooi past bij het ontwerp van uw rouwkaart.

Document gereed? Bestel direct jouw rouwkaart

Bestel nu

Opties voor het drukken van rouwkaarten

  • Kies een van onze 5 standaard formaten zoals A6, A5, A4, vierkant of Din Long. Een eigen formaat is natuurlijk ook mogelijk.

  • Kaarten worden altijd in kleur geprint zodat ze altijd een mooie uitstraling hebben.

  • Kies uit een van onze 10 papiersoorten. Er is er altijd 1 geschikt voor de kaart.

  • Het is mogelijk om direct enveloppen te bestellen bij de rouwkaart. Deze zijn in 22 verschillende kleuren beschikbaar.

Bijpassende envelop voor rouwkaart

Het is prettig om bijpassende enveloppen bij een rouwkaart te kunnen bestellen. Wij hebben veel verschillende kleuren enveloppen. Hierdoor zal er altijd eentje bij de kaart passen. Zo heeft u gemakkelijk en snel alles in huis. 

Hoge kwaliteit rouwkaarten drukken

Natuurlijk is het erg belangrijk een rouwkaart in een goede kwaliteit te ontvangen. Wij kalibreren dagelijks onze printen om zo de kleuren zo optimaal mogelijk te houden. Ook besteden wij extra aandacht bij het controleren van de rouwkaart. Zo weet u zeker dat de kaart altijd perfect zal zijn. Omdat wij begrijpen dat u al genoeg aan uw hoofd heeft in deze periode. 

Snelle levering van rouwkaarten

Wij leveren standaard binnen 48 uur. Hierdoor zal de kaart altijd op tijd binnenkomen. Heeft u het sneller nodig? Bestel dan voor 13:00 uur met spoed. De rouwkaarten zullen dan de volgende dag al geleverd worden. Kijk voor alle zendopties van PostNL, zoals Pakketpost Zeker, op onze pagina over leverwijze.

Heeft u toch nog problemen met het bestellen van de rouwkaarten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het plaatsen van de bestelling of eventuele vragen.

Fenny

2 jaar geleden

De rouwkaart ziet er keurig uit en is keurig op tijd via pakketpost geleverd.

De rouwkaart ziet er keurig uit en is keurig op tijd via pakketpost geleverd. En heel veel voordeliger dan wanneer de kaart via een uitvaartvereniging wordt besteld.

Fenny

2 jaar geleden

Heel tevreden

De bezorging van de bestelde rouwkaarten was heel snel via pakketpost. Ik had wel een opmerking die ik via e-mail stuurde. Dezelfde dag werd daar op gereageerd en werd toegezegd dit verder intern door te sturen om te vragen of dit wellicht overzichtelijker op de website vermeld kan worden. Goede service!

Darth Ton

2 jaar geleden

Zoals altijd erg tevreden met Print en Bind.

Zoals altijd erg tevreden met Print en Bind. Bedanktkaartjes laten drukken naar aanleiding van overlijden van mijn moeder. Zag er weer goed en perfect uit.

Walter

2 jaar geleden

Snel geregeld, goede klantenservice en voor een mooie prijs.

Snel geregeld, goede klantenservice en voor een mooie prijs.

Walter

2 jaar geleden

Prachtige rouwkaarten

Rouwwerk besteld en wij werden netjes geïnformeerd over het doen van aanpassingen om de kaarten te verbeteren. Zijn prachtig. (Order 544923)

Greta

2 jaar geleden

Goede service

Een tijdje terug rouwkaarten besteld. Deze waren snel klaar en de kwaliteit was perfect. Het enige nadeel dat ik ze ergens in Amsterdam Zuid moest ophalen vanwege de maatregelen, echter neemt dat niet weg dat de service van Printenbind altijd goed is en ze je snel helpen bij vragen.

Brian

3 jaar geleden

Condoleance kaarten laten drukken..

Condoleance kaarten laten drukken.. Ziet er stijlvol uit op parelmoer papier.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 20.129 Rouwkaarten

Trustpilot