Postkaart printen

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het extra speciaal om kaartje in je brievenbus te krijgen. Of te versturen natuurlijk! Kaarten laten afdrukken, doe je goedkoop en snel online. Upload gemakkelijk je bestand en wij leveren jouw postkaarten standaard binnen twee werkdagen bij je thuis. 

Document gereed? Bestel direct jouw postkaart

Bestel nu

Eigen ontwerp postkaart printen

Bestel een postkaart met een persoonlijke boodschap of juist voor reclamedoeleinden. Bij ons in hoge kwaliteit geprint. De mogelijkheden voor postkaarten zijn oneindig. Kies de papiersoort die bij jouw ontwerp past:

  • Ga voor een moderne postkaart met bijvoorbeeld ronde hoeken.

  • Of kies een opvallende papiersoort zoals Klassiek, Oud Hollands of Metallic.

  • Voor een extra luxe uitstraling vink je in het online bestelformulier de optie 'coating' aan. Je kaarten krijgen dan een extra glanzende beschermlaag.

  • Tip: let bij het bestellen op dat de tekst en afbeeldingen niet te dicht op de rand staan. Houd rekening met een marge van tenminste 5 mm.

Gevouwen postkaart bestellen

Liever een gevouwen postkaart? Geen probleem! Kies voor standaarformaten zoals A5 en A6 of kies je eigen formaat. Upload het bestand van jouw postkaart als losse pagina's. Wij zorgen ervoor dat de vouw goed in het midden staat.

Enveloppen bestellen? Dat kan!

Postkaarten worden vaak in een envelop verzonden. Enveloppen meebestellen kan gemakkelijk via ons online bestelformulier. Keuze uit 4 verschillende formaten en meer dan 20 verschillende kleuren!

Goedkoop en snel geleverd

Wij leveren standaard binnen 48 uur en bij spoedbestellingen liggen je postkaarten al binnen 24 uur klaar. Dat is het voordeel van online printen. Super snel besteld en razendsnel geleverd!

Chris Mokken

2 jaar geleden

Snelle service, kwalitatief hoogwaardig

Snelle service, kwalitatief mooie postkaarten. Er ging iets mis met het uploaden van de pdfs, wat pas na een dag opgemerkt werd, maar het was geen spoedklus, dus dat was verder geen probleem. Dat de materialen ondanks de coronamaatregelen snel en veilig opgehaald kunnen worden is een zegen.

Liesbeth

3 jaar geleden

Fantastische klantenservice

Ik had een grote order geplaatst van mijn ontwerpen als postcards. Deze moesten dubbelzijdig gedrukt worden. Toen ik mijn order binnen kreeg zag ik dat bij een deel ervan de achterkant op z'n kop gedrukt was. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Printenbind, en de medewerker gaf hierbij ook aan dat dit inderdaad niet goed is gegaan. Ze hebben toen de kaarten die verkeerd gedrukt waren kosteloos opnieuw opgestuurd. Kortom de klantservice is echt top! Daarnaast waren de kaarten ook mooi gedrukt en ben ik echt blij met het eindresultaat

Renate Krooneman

3 jaar geleden

Ronde postkaarten

Super blij met mijn bestelde ronde kaarten. Absoluut een Eye Cather in de webshop en erg geliefd bij klanten. Snel geleverd en netjes gedrukt en afgewerkt!

Ian

3 jaar geleden

altijd goed

weer hele goeie kwaliteit postkaarten! printenbind.nl stelt niet teleur

Ian

3 jaar geleden

over het algemeen goede kwaliteit!

over het algemeen goede kwaliteit postkaarten! bij 1 design lijken de bruine kleuren echter iets donkerder ofzo dan in het document, terwijl de rest wel bijna identiek is. geen ramp, maar wel jammer (en verwarrend, moet ik dan iets anders instellen ofzo?) vooralsnog zal ik hier zeker weer bestellen!

Ian

3 jaar geleden

2e bestelling, en zeker niet m’n laatste

wederom een prachtig gedrukte bestelling postkaarten!

Renate Krooneman

3 jaar geleden

Een grote bestelling dit keer en zeer…

Een grote bestelling dit keer en zeer enthousiast. Vooral de ronde postkaarten zijn echt een Eye Cather! Super bedankt en ik kom zeker weer terug!

Ellen Wong

3 jaar geleden

heel goed, ik vind het leuk om zelf postkaarten te maken??

heel goed, ik vind het leuk om zelf postkaarten te maken☺️

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 60.609 Postkaarten

Trustpilot