Postkaart printen

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het extra speciaal om kaartje in je brievenbus te krijgen. Of te versturen natuurlijk! Kaarten laten afdrukken, doe je goedkoop en snel online. Upload gemakkelijk je bestand en wij leveren jouw postkaarten standaard binnen twee werkdagen bij je thuis. 

Document gereed? Bestel direct jouw postkaart

Bestel nu

Eigen ontwerp postkaart printen

Bestel een postkaart met een persoonlijke boodschap of juist voor reclamedoeleinden. Bij ons in hoge kwaliteit geprint. De mogelijkheden voor postkaarten zijn oneindig. Kies de papiersoort die bij jouw ontwerp past:

  • Ga voor een moderne postkaart met bijvoorbeeld ronde hoeken.

  • Of kies een opvallende papiersoort zoals Klassiek, Oud Hollands of Metallic.

  • Voor een extra luxe uitstraling vink je in het online bestelformulier de optie 'coating' aan. Je kaarten krijgen dan een extra glanzende beschermlaag.

  • Tip: let bij het bestellen op dat de tekst en afbeeldingen niet te dicht op de rand staan. Houd rekening met een marge van tenminste 5 mm.

Gevouwen postkaart bestellen

Liever een gevouwen postkaart? Geen probleem! Kies voor standaarformaten zoals A5 en A6 of kies je eigen formaat. Upload het bestand van jouw postkaart als losse pagina's. Wij zorgen ervoor dat de vouw goed in het midden staat.

Enveloppen bestellen? Dat kan!

Postkaarten worden vaak in een envelop verzonden. Enveloppen meebestellen kan gemakkelijk via ons online bestelformulier. Keuze uit 4 verschillende formaten en meer dan 20 verschillende kleuren!

Goedkoop en snel geleverd

Wij leveren standaard binnen 48 uur en bij spoedbestellingen liggen je postkaarten al binnen 24 uur klaar. Dat is het voordeel van online printen. Super snel besteld en razendsnel geleverd!

Postkaart beoordelingen
Print&Bind heeft tot nu toe al 37.420 postkaarten geproduceerd!