Vierkante kaart laten printen

Een opvallende kaart versturen? Ga dan niet voor een standaard formaat maar kies voor het vierkante formaat! Het vierkante formaat (135x135mm) is geschikt voor iedere gelegenheid. Als uniek bedrijf wil je natuurlijk ook een unieke kaart geven aan je personeel of klanten. Zowel kleine als grote oplages bestel je bij Print&Bind tegen een lage prijs. Lever jouw bestand online bij ons aan

Document gereed? Bestel dan direct jouw kaarten

Bestel nu

Goedkoop vierkante kaarten bestellen

Bij Print&Bind houden wij de prijzen graag zo laag mogelijk voor onze klanten. Doordat je jouw bestanden online bij ons aanlevert kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Mede hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Extra kosten besparen? Kies dan voor de budget optie en je hebt je kaarten binnen 4 werkdagen in huis. Verder kan je ook voor een lichtere papiersoort gaan om de kosten te beperken.

Enveloppen voor jouw vierkante kaarten

Bij een unieke kaart hoort natuurlijk ook een mooie envelop! De enveloppen zijn in 22 verschillende kleuren beschikbaar. Ga je voor een opvallende felle kleur? Of kies je toch voor een wat rustigere uitstraling, het is allemaal mogelijk! De sluiting van de enveloppen zijn gemomd, hierdoor plakt de envelop alleen dicht na bevochtiging. Alle enveloppen zijn van een hoge kwaliteit 120 grams. De enveloppen zijn ook los te bestellen.

Wil je jouw enveloppen personaliseren? Kies dan voor de kleur wit, zand of kraft en laat je eigen ontwerp hier op drukken. Bestel hier je bedrukte enveloppen.

Vierkante kaarten razendsnel geleverd

De kaarten worden standaard binnen twee werkdagen geleverd. Heb je de kaarten al eerder nodig? Bestel dan voor 13.00 uur met spoed en haal de kaarten vandaag nog af bij onze vestiging of één van onze afhaalpunten in Amsterdam. Ben je niet in de gelegenheid om de kaarten af te halen dan heb je jouw kaarten morgen al in huis.