DIN LONG kaart laten printen

Een opvallende kaart versturen? Kies dan niet voor een standaard formaat maar ga voor het DIN LONG formaat. Een DIN LONG kaart (210x99 mm) heeft een smal langwerpig ontwerp en valt daardoor extra op. Zowel kleine al grote oplages bestel je bij Print&Bind tegen een voordelige prijs. Bestel voor 13.00 uur met spoed en je hebt jouw kaarten morgen al in huis. 

Document gereed? Bestel dan direct jouw kaarten

Bestel nu

DIN LONG kaarten razendsnel geleverd

De kaarten worden standaard binnen 2 werkdagen geleverd. Heb je haast bij jouw bestelling? Bestel dan voor 13.00 uur met spoed en je hebt jouw DIN LONG kaarten morgen al in huis. Ook is het mogelijk om de kaarten dezelfde dag nog op te halen bij onze vestiging in Amsterdam. Zowel bij kleine als grote oplages leveren wij snel. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen bij een van onze pick-up points in Amsterdam.

Voordelig DIN LONG kaarten bestellen

Wij houden de prijzen graag zo laag mogelijk. Dit kunnen wij realiseren doordat jij jouw bestand online bij ons aanlevert, zo kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Als je nog meer kosten wilt besparen kies dan voor een lichtere papiersoort. Wil je liever een wat luxere kaart kies dan bijvoorbeeld voor de papiersoort genaamd parelmoer luxe.

DIN LONG kaarten van topkwaliteit

Opvallen met DIN LONG kaarten van topkwaliteit? Bestel jouw kaarten dan bij Print&Bind. Wij kunnen een uitstekende kwaliteit genereren aangezien wij alles in eigen huis produceren. Verder printen wij met professionele printers en gebruiken we alleen materialen van hoge kwaliteit. Wij printen met een resolutie van 1200 dpi en kalibreren de printers iedere dag voor een optimaal kleurenresultaat.