Eid-al-Fitr wenskaart

Verblijd jouw familie of vrienden met een leuke boodschap voor Eid-al-Fitr. Heb je een eigen ontwerp met een persoonlijke boodschap gemaakt? Dan laat je deze eenvoudig printen bij Print&Bind.

Wenskaarten voor Eid-al-Fitr

Een leuke manier om iemand geluk te wensen, is natuurlijk met een kaartje! Wij printen die voor je in hoge kwaliteit op mooi papier tegen een lage prijs.

Document gereed? Bestel direct jouw wenskaart

Bestel nu

De perfecte afwerkingsopties voor jouw wenskaarten

Voor iedere wenskaart is er een bijpassend papierformaat, soort en afwerking te vinden. Standaard worden wenskaarten op A6 formaat geprint, maar je kunt ook kiezen voor afwijkend formaat of voor een meer bekend formaat zoals A5 of A4. Na de keuze voor het juiste formaat, heb je verschillende opties ten aanzien van de papiersoort. Sommige papieren bieden een mooie glans of zijn water- of scheurbestendig, andere papiersoorten zijn juist weer goed beschrijfbaar. Het is aan jou! Bestel je regelmatig wenskaarten, dan is ons papiermonsterboekje misschien iets voor jou.

Jouw wenskaarten eenvoudig besteld en goedkoop geprint

Dankzij onze efficiënte in-house productie bij Print&Bind kun je jouw wenskaarten in hoge kwaliteit online laten afdrukken tegen voordelige tarieven. Je selecteert het gewenste formaat, kiest de papiersoort en afwerking, en uploadt eenvoudig jouw PDF-bestand met het ontwerp.

Jouw wenskaarten snel in huis

Print&Bind produceert in eigen huis waardoor wij altijd binnen 2 werkdagen kunnen leveren. Wanneer je met spoed besteld, kun je mits je jouw bestelling bij ons afhaalt, dezelfde werkdag al over de wenskaarten of andere prints beschikken.

Het perfecte cadeau om samen met jouw wenskaart te geven

Heb je er al eens aan gedacht om samen met jouw wenskaart een Olijfboom te laten planten en cadeau te geven? Via Plant een Olijfboom krijg je daarbij een prachtig certificaat! Wij kunnen het "Plant een Olijfboom certificaat" voor je printen. Via Print&Bind krijg je 20% korting. Bestel hem hier!