Catalogus drukken

Maak indruk met een prachtig gedrukte catalogus en promoot je producten of bedrijf. Online je catalogus printen is zo goedkoop als je zelf wilt: kies zelf de papiersoort en afwerking. Op die manier kan je een luxe of eenvoudige catalogus creëren. Upload het document van je catalogus en we beginnen meteen met afdrukken. Binnen twee werkdagen zijn jouw catalogi klaar voor distributie naar klanten. Nog sneller je catalogi nodig? Bestel met spoed en wij produceren je catalogi binnen één werkdag.

Document gereed? Bestel direct jouw catalogus

Bestel nu

Print catalogi zoals jij dat wilt

Je bepaalt eenvoudig het uiterlijk van je catalogus, en dus ook de prijs:

  • Wil je een luxe look? Kies voor een glanzende coating op de omslag.

  • Liever een klassieke uitstraling? Kies een van onze speciale papiersoorten voor je omslag, zoals Klassiek. De binnenkant van je catalogus kan op dun papier worden gedrukt, bijvoorbeeld 80 grams. Maar als je veel afbeeldingen in de catalogus wilt afdrukken, raden we je aan om op minimaal 100 of 160 gram papier te printen. Anders bestaat de kans dat je foto's door het papier heen schijnen.

Verschillende bindwijzen voor een catalogus

De binding van je catalogus bepaalt mede het gevoel van de catalogus:

  • Heb je een catalogus met niet meer dan 100 pagina's en wil je jouw catalogus als een tijdschrift afdrukken? Klik hier.

  • Telt je catalogus meer dan 100 pagina's en wil je dat je catalogus wordt ingebonden als een echt boek? Kies voor onze garenloos inbindmethode.

  • Catalogi gebonden met een metalen of zwarte spiraal zijn ook mogelijk, maar komen minder vaak voor.

Zo snel mogelijk je catalogus in huis

Het snel en op tijd leveren van jouw catalogi is een van onze hoogste prioriteiten. Nadat je jouw catalogusbestelling hebt geplaatst, starten wij direct met de productie. Printen, inbinden en op maat snijden. We doen verschillende document- en productcontroles tijdens het productieproces, en natuurlijk vlak voordat we jouw catologs verzendklaar maken. Levering vindt plaats binnen twee werkdagen. Dit is al sneller dan de meeste online printshops, maar daarnaast bieden we ook een spoedbestelservice aan. Dit betekent dat we jouw bestelling zelfs binnen één werkdag kunnen produceren.