Prints met ronde hoeken

Heb je een flyer of bijvoorbeeld een boek dat je nét dat beetje extra uitstraling wil geven? Naast onze opties om glanzende coating of een matte lamineerlaag toe te voegen, kun je er ook voor kiezen om ronde hoeken te laten stansen op je ontwerp.

 

Afgeronde hoeken Radius Producten
2/4 3/8" - 9,5mm o.a. boeken, visitekaartjes, flyers en magazines
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties van ronde hoeken

Tijdens het maken van je ontwerp zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je ronde hoeken in je ontwerp wil hebben. 

Radius

De ronde hoeken die worden gecreëerd op jouw ontwerp worden handmatig gestanst. Dit betekent dat er een gedeelte van jouw oorspronkelijke hoek wordt weggesneden. Maar hoeveel is dat nu eigenlijk? De radius van de weggesneden hoek is 3/8" - 9,5mm, hier dien je dus rekening mee te houden tijdens het maken of bestellen van je ontwerp. 

TIP: Weet je niet zeker of er tekst of afbeeldingen worden weggesneden tijdens het maken van de ronde hoeken? Upload dan je ontwerp in ons bestelformulier en bekijk de online preview. Op die manier ben je er altijd zeker van dat er geen belangrijke delen van je ontwerp wegvallen. 

Producten

De ronde hoeken kunnen bij bijna al onze producten worden gestanst. Een kleine greep uit de producten waarbij dit mogelijk is: boeken, visitekaarten, flyers, kalenders, losbladig en nog veel meer. 

 

De perfecte papiersoort om ronde hoeken op te maken? 

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen