Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Prints met ronde hoeken

Heb je een flyer of bijvoorbeeld een boek dat je nét dat beetje extra uitstraling wil geven? Naast onze opties om glanzende coating of een matte lamineerlaag toe te voegen, kun je er ook voor kiezen om ronde hoeken te laten stansen op je ontwerp.

 

Afgeronde hoeken Radius Producten
2/4 3/8" - 9,5mm o.a. boeken, visitekaartjes, flyers en magazines
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties van ronde hoeken

Tijdens het maken van je ontwerp zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je ronde hoeken in je ontwerp wil hebben. 

Radius

De ronde hoeken die worden gecreëerd op jouw ontwerp worden handmatig gestanst. Dit betekent dat er een gedeelte van jouw oorspronkelijke hoek wordt weggesneden. Maar hoeveel is dat nu eigenlijk? De radius van de weggesneden hoek is 3/8" - 9,5mm, hier dien je dus rekening mee te houden tijdens het maken of bestellen van je ontwerp. 

TIP: Weet je niet zeker of er tekst of afbeeldingen worden weggesneden tijdens het maken van de ronde hoeken? Upload dan je ontwerp in ons bestelformulier en bekijk de online preview. Op die manier ben je er altijd zeker van dat er geen belangrijke delen van je ontwerp wegvallen. 

Producten

De ronde hoeken kunnen bij bijna al onze producten worden gestanst. Een kleine greep uit de producten waarbij dit mogelijk is: boeken, visitekaarten, flyers, kalenders, losbladig en nog veel meer. 

 

De perfecte papiersoort om ronde hoeken op te maken? 

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen