Poster 190 grams satijn

Ons Poster 190 grams satijn papier is één van de papiersoorten die geschikt zijn om jouw posters op te laten printen. Door het licht glanzende uiterlijk van deze papiersoort krijgen posters gelijk een meer luxe uiterlijk. Door de glans is deze papiersoort ook zeer geschikt voor het laten uitvergroten en printen van foto's. 

Eigenschappen van Poster 190 grams satijn papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het posterpapier 190 grams satijn. 

PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu
Poster 190 grams mat190 grams230 umjahelder witlicht glanzendeFSC gecertificeerd

Eigenschappen: PaperWise 70 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 101um dik, 88% opaciteit

Hoe kan je Poster 190 grams satijn afwerken?

Ons Poster 190 gram satijn papier is speciaal in het assortiment opgenomen van poster van zowel grote als kleinere formaten. Zo is het mogelijk om je ontwerp op deze papiersoort te printen met formaten vanaf 60 x 100mm tot 1200 x 3000mm. 

Licht glanzend uiterlijk

Dit type papier is voor vele doelen geschikt maar misschien nog wel het meest voor posters waarop foto's zijn afgebeeld. Vanwege het licht glanzende uiterlijk zullen posters een luxe gevoel geven maar doet dit niet af aan de zichtbaarheid van de prints i.v.m. lichtreflectie. Een extra bijkomstigheid bij deze papiersoort is dat posters enkele maanden kunnen worden opgehanden zonder dat deze bollen. Is een lichte glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan met je posters? Overweeg dan onze matte papiersoort voor posters. 

Meer weten over de afwerking van Poster 190 grams satijn?

Alle afwerkingen

Meer weten over de afwerking van 190 grams satijn?

Alle afwerkingen

Ontwerp af? Print direct