Poster 200 grams satijn

Ons Poster 200 grams satijn papier is één van de papiersoorten die geschikt zijn om jouw posters op te laten printen. Door het licht glanzende uiterlijk van deze papiersoort krijgen posters gelijk een meer luxe uiterlijk. Door de glans is deze papiersoort ook zeer geschikt voor het laten uitvergroten en printen van foto's. 

Eigenschappen van Poster 200 grams satijn papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het posterpapier 190 grams satijn. 

PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu

Poster 200 grams mat

200 grams

190 um

jahelder witlicht glanzendeFSC gecertificeerd

Eigenschappen: Canon mc silk papier 200 grams, licht glanzend, niet bestendig tegen water en/of buiten gebruik, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), witheidsklasse 138cie, 190um dik, 98% opaciteit

Hoe kan je Poster 200 grams satijn afwerken?

Ons Poster 200 gram satijn papier is speciaal in het assortiment opgenomen van poster van zowel grote als kleinere formaten. Zo is het mogelijk om je ontwerp op deze papiersoort te printen met formaten vanaf 60 x 100mm tot 1200 x 3000mm. 

Licht glanzend uiterlijk

Dit type papier is voor vele doelen geschikt maar misschien nog wel het meest voor posters waarop foto's zijn afgebeeld. Vanwege het licht glanzende uiterlijk zullen posters een luxe gevoel geven maar doet dit niet af aan de zichtbaarheid van de prints i.v.m. lichtreflectie. Een extra bijkomstigheid bij deze papiersoort is dat posters enkele maanden kunnen worden opgehanden zonder dat deze bollen. Is een lichte glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan met je posters? Overweeg dan onze matte papiersoort voor posters. 

Meer weten over de afwerking van Poster 200 grams satijn?

Alle afwerkingen

Meer weten over de afwerking van 200 grams satijn?

Alle afwerkingen

Ontwerp af? Print direct