Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Poster 190 grams satijn

Ons Poster 190 grams satijn papier is één van de papiersoorten die geschikt zijn om jouw posters op te laten printen. Door het licht glanzende uiterlijk van deze papiersoort krijgen posters gelijk een meer luxe uiterlijk. Door de glans is deze papiersoort ook zeer geschikt voor het laten uitvergroten en printen van foto's. 

Eigenschappen van Poster 190 grams satijn papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het posterpapier 190 grams satijn. 

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Poster 190 grams mat 190 grams 230 um ja helder wit licht glanzende FSC gecertificeerd

Eigenschappen: PaperWise 70 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 101um dik, 88% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je Poster 190 grams satijn afwerken?

Ons Poster 190 gram satijn papier is speciaal in het assortiment opgenomen van poster van zowel grote als kleinere formaten. Zo is het mogelijk om je ontwerp op deze papiersoort te printen met formaten vanaf 60 x 100mm tot 1200 x 3000mm. 

Licht glanzend uiterlijk

Dit type papier is voor vele doelen geschikt maar misschien nog wel het meest voor posters waarop foto's zijn afgebeeld. Vanwege het licht glanzende uiterlijk zullen posters een luxe gevoel geven maar doet dit niet af aan de zichtbaarheid van de prints i.v.m. lichtreflectie. Een extra bijkomstigheid bij deze papiersoort is dat posters enkele maanden kunnen worden opgehanden zonder dat deze bollen. Is een lichte glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan met je posters? Overweeg dan onze matte papiersoort voor posters. 

Meer weten over de afwerking van Poster 190 grams satijn?

Ontwerp af? Print direct

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieveā€¦

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen