Poster 190 grams satijn

Ons Poster 190 grams satijn papier is één van de papiersoorten die geschikt zijn om jouw posters op te laten printen. Door het licht glanzende uiterlijk van deze papiersoort krijgen posters gelijk een meer luxe uiterlijk. Door de glans is deze papiersoort ook zeer geschikt voor het laten uitvergroten en printen van foto's. 

Eigenschappen van Poster 190 grams satijn papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het posterpapier 190 grams satijn. 

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
Poster 190 grams mat 190 grams 230 um ja helder wit licht glanzende FSC gecertificeerd

Eigenschappen: PaperWise 70 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 101um dik, 88% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je Poster 190 grams satijn afwerken?

Ons Poster 190 gram satijn papier is speciaal in het assortiment opgenomen van poster van zowel grote als kleinere formaten. Zo is het mogelijk om je ontwerp op deze papiersoort te printen met formaten vanaf 60 x 100mm tot 1200 x 3000mm. 

Licht glanzend uiterlijk

Dit type papier is voor vele doelen geschikt maar misschien nog wel het meest voor posters waarop foto's zijn afgebeeld. Vanwege het licht glanzende uiterlijk zullen posters een luxe gevoel geven maar doet dit niet af aan de zichtbaarheid van de prints i.v.m. lichtreflectie. Een extra bijkomstigheid bij deze papiersoort is dat posters enkele maanden kunnen worden opgehanden zonder dat deze bollen. Is een lichte glans niet het uiterlijk waarvoor je wil gaan met je posters? Overweeg dan onze matte papiersoort voor posters. 

Meer weten over de afwerking van Poster 190 grams satijn?

Ontwerp af? Print direct

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  10 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen