Poster 230 grams mat

Ons Poster 230 grams mat papier is één van de papiersoorten die wij speciaal voor posters in ons papierassortiment hebben opgenomen. Door het matte uiterlijk van deze papiersoort en de daardoor vrijwel geheel uitblijvende weerspiegeling van licht of zon is deze papiersoort uiterst geschikt voor het printen van posters.

Eigenschappen van Poster 230 grams mat papier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het posterpapier 230 grams mat. 

PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu

Poster 230 grams mat

230 grams

300 um

jahelder witmatFSC gecertificeerd

Eigenschappen: Canon Premium fotopapier, zeer mat, niet bestendig tegen water en/of buiten gebruik, ISO 9706 (bestand tegen veroudering), witheidsklasse 158cie, 300um dik, 98% opaciteit

Hoe kan je Poster 230 grams mat afwerken?

Ons Poster 230 grams mat papier is speciaal voor posters in het assortiment opgenomen en is geschikt voor zowel grote als kleinere posterformaten. De minimale afmeting van je poster moet 100 x 60mm zijn om deze papiersoort te kunnen kiezen. De maximale grootte van je poster kan 841 x 3000mm zijn. 

Mat uiterlijk

Door het matte uiterlijk van deze papiersoort leent het zich uiterst goed voor posters die grote afbeeldingen bevatten. Dit is vanwege het feit dat door de matheid van het papier enige weerspiegeling van licht vrijwel geheel uitblijft. Hierdoor kunnen posters die met deze matte papiersoort zijn gemaakt vanuit alle hoeken goed worden bekeken. Laat jij dus bijvoorbeeld kunst bij ons printen, dan is Poster 180 grams mat mogelijk een goede keuze voor jou. Liever een licht glanzende papiersoort voor je poster? Dat kan ook! 

Toepassingen

Zoals hierboven geschreven zijn kunstzinnige posters één van de toepassingen voor dit papiersoort. Zo kun jij dus gerust je nieuwe posters voor in je interieur of atelier met Poster 180 grams mat printen. Daarnaast is het papier stevig en kreukt het daardoor ook minder snel. Je kunt je poster dus goed matchen met bijvoorbeeld onze houten poster latjes (LINK).

Meer weten over de afwerking van 180 grams mat?

Alle afwerkingen

Ontwerp af? Print direct