Op nevertear papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Nevertear 270um papiersoort

Nevertear is een speciale papiersoort die uiterst sterk is. De papiersoort is gemaakt van een speciaal ontwikkeld PVC materiaal en is daarom waterbestendig, bestand tegen intensief gebruik, zweet, smeerolie en andere vloeistoffen. Zoals de naam al doet zeggen is het papier niet te scheuren en kan het tegen een stootje. De enige manier om het papier te beschadigen is doormiddel van een mes of schaar.  

  Eigenschappen van Nevertear papier

  Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van Nevertear papier.

  PapiersoortUmBeschrijfbaarUitstralingMilieu
  Nevertear320 umja (alleen met marker)licht glossyBevat geen chloor, CFK's of andere halogenen

  Technische specificaties van onze nevertear papiersoort: Xerox Nevertear premium, helder wit polyester, voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71-3 (1995), 99% opaciteit

  Alle opties voor Nevertear

  Nevertear papiersoort die lang meegaat en maar weinig beschadigd. Hierdoor is het bijvoorbeeld heel handig voor boeken waarbij de kans groot is dat deze beschadigen of vies worden, zoals op een werkplaats. Kies voor een wire-o binding en hou de boeken lang mooi en sterk. Nevertear kan ook gebruikt worden voor posters, papierwerk of kaarten die lang mee moeten gaan. De papiersoort heeft een helder witte kleur en is licht glossy. Hierdoor is het geschikt voor bijna ieder drukwerk.

  Nevertear als poster

  Voor posters die zeer lang moeten blijven hangen of snel vies kunnen worden is Nevertear de perfecte papiersoort. Moet het drukwerk buiten hangen en mag dit niet snel vouwen of beschadigen? Kies dan voor nevertear, zo weet je zeker dat zelfs na een regenachtige dag het drukwerk er nog steeds mooi bij hangt. Nevertear kan hierdoor gebruikt voor gevelposters, plattegronden of aanwijzingskaarten. 

  De perfecte afwerking voor Nevertear papier?

  Bekijk alle afwerkingen

  Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier