Nevertear 270um papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelNevertear is een speciale papiersoort die uiterst sterk is. De papiersoort is gemaakt van een speciaal ontwikkeld PVC materiaal en is daarom waterbestendig, bestand tegen intensief gebruik, zweet, smeerolie en andere vloeistoffen. Zoals de naam al doet zeggen is het papier niet te scheuren en kan het tegen een stootje. De enige manier om het papier te beschadigen is doormiddel van een mes of schaar.  

Eigenschappen van Nevertear papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van Nevertear papier.

Papiersoort Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Nevertear 320 um ja (alleen met marker) licht glossy Bevat geen chloor, CFK's of andere halogenen

Technische specificaties van onze nevertear papiersoort: Xerox Nevertear premium, helder wit polyester, voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71-3 (1995), 99% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Alle opties voor Nevertear

Nevertear papiersoort die lang meegaat en maar weinig beschadigd. Hierdoor is het bijvoorbeeld heel handig voor boeken waarbij de kans groot is dat deze beschadigen of vies worden, zoals op een werkplaats. Kies voor een wire-o binding en hou de boeken lang mooi en sterk. Nevertear kan ook gebruikt worden voor posters, papierwerk of kaarten die lang mee moeten gaan. De papiersoort heeft een helder witte kleur en is licht glossy. Hierdoor is het geschikt voor bijna ieder drukwerk.

Nevertear als poster

Voor posters die zeer lang moeten blijven hangen of snel vies kunnen worden is Nevertear de perfecte papiersoort. Moet het drukwerk buiten hangen en mag dit niet snel vouwen of beschadigen? Kies dan voor nevertear, zo weet je zeker dat zelfs na een regenachtige dag het drukwerk er nog steeds mooi bij hangt. Nevertear kan hierdoor gebruikt voor gevelposters, plattegronden of aanwijzingskaarten. 

De perfecte afwerking voor Nevertear papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen