Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Nevertear 270um papiersoort

350-grams-kaart-papier-eigenschappen-look-en-feelNevertear is een speciale papiersoort die uiterst sterk is. De papiersoort is gemaakt van een speciaal ontwikkeld PVC materiaal en is daarom waterbestendig, bestand tegen intensief gebruik, zweet, smeerolie en andere vloeistoffen. Zoals de naam al doet zeggen is het papier niet te scheuren en kan het tegen een stootje. De enige manier om het papier te beschadigen is doormiddel van een mes of schaar.  

Eigenschappen van Nevertear papier

Hieronder vind je een overzicht van de kenmerken van Nevertear papier.

Papiersoort Um Beschrijfbaar Uitstraling Milieu
Nevertear 320 um ja (alleen met marker) licht glossy Bevat geen chloor, CFK's of andere halogenen

Technische specificaties van onze nevertear papiersoort: Xerox Nevertear premium, helder wit polyester, voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71-3 (1995), 99% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Alle opties voor Nevertear

Nevertear papiersoort die lang meegaat en maar weinig beschadigd. Hierdoor is het bijvoorbeeld heel handig voor boeken waarbij de kans groot is dat deze beschadigen of vies worden, zoals op een werkplaats. Kies voor een wire-o binding en hou de boeken lang mooi en sterk. Nevertear kan ook gebruikt worden voor posters, papierwerk of kaarten die lang mee moeten gaan. De papiersoort heeft een helder witte kleur en is licht glossy. Hierdoor is het geschikt voor bijna ieder drukwerk.

Nevertear als poster

Voor posters die zeer lang moeten blijven hangen of snel vies kunnen worden is Nevertear de perfecte papiersoort. Moet het drukwerk buiten hangen en mag dit niet snel vouwen of beschadigen? Kies dan voor nevertear, zo weet je zeker dat zelfs na een regenachtige dag het drukwerk er nog steeds mooi bij hangt. Nevertear kan hierdoor gebruikt voor gevelposters, plattegronden of aanwijzingskaarten. 

De perfecte afwerking voor Nevertear papier?

Ontwerp gereed? Bestel direct op kaart papier

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen