Op 70 grams inpakpapier printen?
Zo simpel kan het zijn

70 grams inpakpapier

Op zoek naar een originele manier om cadeau's of bestellingen van je webshop in te pakken? Dan kan ons 70 grams inpakpapier mogelijk dé match zijn met jou! Zo is er de mogelijkheid om ons inpakpapier met je eigen afbeelding of logo laten bedrukken zodat jij je branding naar een hoger niveau tillen. 

Eigenschappen van 70 grams inpakpapier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het 70 grams inpakpapier. 

PapiersoortGramsUmBeschrijfbaarKleur UitstralingMilieu
70 grams inpakpapier70 grams101 umjalicht beigematGemaakt van landbouwafval, niet gebleekt composteerbaar, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Eigenschappen: PaperWise 70 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 101um dik, 88% opaciteit

Hoe kan je 70 grams inpakpapier afwerken?

Inpakpapier kun je bij ons op twee verschillende formaten laten bedrukken. Zo kun je kiezen voor een A3 formaat (297 x 420mm) of een langer formaat van 310 x 710mm. 

Ecologisch

Ons 70 grams inpakpapier is gemaakt van landbouwafval wat deze papiersoort zeer milieuvriendelijk maakt. Doordat de papiersoort van landbouwafval is gemaakt is het papier niet homogeen opgebouwd wat ertoe leidt dat vezels licht zichtbaar zijn. Dit geeft een leuk effect aan jouw prints en maakt het meteen duidelijk dat dit een ecologische papiersoort is. Hou er wel rekening mee dat vanwege de licht beige tint van het papier, de kleur van jouw prints iets af kunnen wijken van het origineel. 

Toepassingen

Één van de meest voorkomende toepassingen van ons inpakpapier is uiteraard voor het laten bedrukken van inpakpapier. Zo hebben wij veel zakelijke klanten die persoonlijk inpakpapier laten bedrukken of voor hun eigen onderneming inpakpapier met het logo erop laten bedrukken. Een andere toepassing is het laten printen van een persoonlijke krant

Meer weten over de afwerking van 70 grams inpakpapier?

Alle afwerkingen

Ontwerp af? Print direct