Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

70 grams inpakpapier

Op zoek naar een originele manier om cadeau's of bestellingen van je webshop in te pakken? Dan kan ons 70 grams inpakpapier mogelijk dé match zijn met jou! Zo is er de mogelijkheid om ons inpakpapier met je eigen afbeelding of logo laten bedrukken zodat jij je branding naar een hoger niveau tillen. 

Eigenschappen van 70 grams inpakpapier

Hieronder zie je een overzicht van de eigenschappen van het 70 grams inpakpapier. 

Papiersoort Grams Um Beschrijfbaar Kleur  Uitstraling Milieu
70 grams inpakpapier 70 grams 101 um ja licht beige mat Gemaakt van landbouwafval, niet gebleekt composteerbaar, houtvrij ECF, ISO 14001 gecertificeerd

Eigenschappen: PaperWise 70 grams, ongestreken papier, natuurlijk bruine kleur, 101um dik, 88% opaciteit

Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Hoe kan je 70 grams inpakpapier afwerken?

Inpakpapier kun je bij ons op twee verschillende formaten laten bedrukken. Zo kun je kiezen voor een A3 formaat (297 x 420mm) of een langer formaat van 310 x 710mm. 

Ecologisch

Ons 70 grams inpakpapier is gemaakt van landbouwafval wat deze papiersoort zeer milieuvriendelijk maakt. Doordat de papiersoort van landbouwafval is gemaakt is het papier niet homogeen opgebouwd wat ertoe leidt dat vezels licht zichtbaar zijn. Dit geeft een leuk effect aan jouw prints en maakt het meteen duidelijk dat dit een ecologische papiersoort is. Hou er wel rekening mee dat vanwege de licht beige tint van het papier, de kleur van jouw prints iets af kunnen wijken van het origineel. 

Toepassingen

Één van de meest voorkomende toepassingen van ons inpakpapier is uiteraard voor het laten bedrukken van inpakpapier. Zo hebben wij veel zakelijke klanten die persoonlijk inpakpapier laten bedrukken of voor hun eigen onderneming inpakpapier met het logo erop laten bedrukken. Een andere toepassing is het laten printen van een persoonlijke krant

Meer weten over de afwerking van 70 grams inpakpapier?

Ontwerp af? Print direct

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen