Win €250,- aan drukwerk

Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Nomineer jouw favoriete zaak

Alle winkels en horecabedrijven in Nederland maken kans. Iedereen kan zijn of haar favoriete zaak nomineren om kans te maken op €250,- drukwerk. Denk aan je favoriete lunchroom, die straks weer menukaarten en cadeaubonnen nodig heeft, je geliefde vintage boutique die inpakpapier wilt bestellen en de kledingzaak die weer posters wilt laten printen om de Summer Sale aan te kondigen.

Meedoen? Hoe werkt het:

Een onderneming nomineren doe je heel simpel, door je favoriete horeca onderneming of winkel te taggen in de comments van onze Facebook of Instagram post.

Voor de ondernemers

Hoe vaker jij wordt getagd, hoe meer kans jij maakt op de hoofdprijs van €250,- aan drukwerk. Deel dus deze actie in een post of in je story en roep je klanten op om jouw onderneming te nomineren.

Voorwaarden

  • Deze actie loopt tot en met maandag 5 april 2021. De bekendmaking vindt 6 april 2021 plaats

  • Deelnemende ondernemingen moeten @printenbind_nl volgen op Instagram

  • Deze winactie geldt voor heel Nederland

  • Per account mag er één onderneming worden genomineerd

  • De €250,- is vrij te besteden en niet gebonden aan bepaalde producten