Win €250,- aan drukwerk

Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Nomineer jouw favoriete zaak

Alle winkels en horecabedrijven in Nederland maken kans. Iedereen kan zijn of haar favoriete zaak nomineren om kans te maken op €250,- drukwerk. Denk aan je favoriete lunchroom, die straks weer menukaarten en cadeaubonnen nodig heeft, je geliefde vintage boutique die inpakpapier wilt bestellen en de kledingzaak die weer posters wilt laten printen om de Summer Sale aan te kondigen.

Meedoen? Hoe werkt het:

Een onderneming nomineren doe je heel simpel, door je favoriete horeca onderneming of winkel te taggen in de comments van onze Facebook of Instagram post.

Voor de ondernemers

Hoe vaker jij wordt getagd, hoe meer kans jij maakt op de hoofdprijs van €250,- aan drukwerk. Deel dus deze actie in een post of in je story en roep je klanten op om jouw onderneming te nomineren.

printenbind-winactie-horeca
printenbind-winactie-horeca
printenbind-winactie-horeca

Voorwaarden

 • Deze actie loopt tot en met maandag 5 april 2021. De bekendmaking vindt 6 april 2021 plaats
 • Deelnemende ondernemingen moeten @printenbind_nl volgen op Instagram
 • Deze winactie geldt voor heel Nederland
 • Per account mag er één onderneming worden genomineerd
 • De €250,- is vrij te besteden en niet gebonden aan bepaalde producten
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen