Win €250,- aan drukwerk

Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Nomineer jouw favoriete zaak

Alle winkels en horecabedrijven in Nederland maken kans. Iedereen kan zijn of haar favoriete zaak nomineren om kans te maken op €250,- drukwerk. Denk aan je favoriete lunchroom, die straks weer menukaarten en cadeaubonnen nodig heeft, je geliefde vintage boutique die inpakpapier wilt bestellen en de kledingzaak die weer posters wilt laten printen om de Summer Sale aan te kondigen.

Meedoen? Hoe werkt het:

Een onderneming nomineren doe je heel simpel, door je favoriete horeca onderneming of winkel te taggen in de comments van onze Facebook of Instagram post.

Voor de ondernemers

Hoe vaker jij wordt getagd, hoe meer kans jij maakt op de hoofdprijs van €250,- aan drukwerk. Deel dus deze actie in een post of in je story en roep je klanten op om jouw onderneming te nomineren.

printenbind-winactie-horeca
printenbind-winactie-horeca
printenbind-winactie-horeca

Voorwaarden

 • Deze actie loopt tot en met maandag 5 april 2021. De bekendmaking vindt 6 april 2021 plaats
 • Deelnemende ondernemingen moeten @printenbind_nl volgen op Instagram
 • Deze winactie geldt voor heel Nederland
 • Per account mag er één onderneming worden genomineerd
 • De €250,- is vrij te besteden en niet gebonden aan bepaalde producten

Gepubliceerd op 08 March 2021

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen