Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Vind het gouden ei

De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

Eenvoudig bestellen vanaf 1 exemplaar: iedereen maakt kans

gouden-paasei

Printenbind.nl is het alternatief voor de printer thuis. Wij houden het simpel. Zo hanteren wij geen lastige aanlevervoorwaarden en verwerken wij alle bestanden. Je kunt bijvoorbeeld een boek, kaart of sticker al vanaf 1 exemplaar bestellen. Daarbij kies je zelf het formaat en de papiersoort. Wat voor type bestelling je ook plaatst, iedereen maakt kans om een gouden ei te vinden.

Hoe werkt het?

Plaats je een bestelling en wordt deze op 2, 3, 4 of 5 april verzonden? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je een gouden ei vindt. Op de achterzijde staat een unieke kortingscode vermeld. Deze code kun je gebruiken voor €15,- korting op een volgende bestelling.

Veel plezier met bestellen en zoeken!

Fijn Pasen,
Team Printenbind.nl

Let op: het gaat er dus om wanneer je bestelling wordt verzonden. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode en een klein beetje geluk heb je dus kans om een ei met een kortingscode te vinden.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  Gisteren door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  2 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  3 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen