Vind het gouden ei

De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

Eenvoudig bestellen vanaf 1 exemplaar: iedereen maakt kans

gouden-paasei

Printenbind.nl is het alternatief voor de printer thuis. Wij houden het simpel. Zo hanteren wij geen lastige aanlevervoorwaarden en verwerken wij alle bestanden. Je kunt bijvoorbeeld een boek, kaart of sticker al vanaf 1 exemplaar bestellen. Daarbij kies je zelf het formaat en de papiersoort. Wat voor type bestelling je ook plaatst, iedereen maakt kans om een gouden ei te vinden.

Hoe werkt het?

Plaats je een bestelling en wordt deze op 2, 3, 4 of 5 april verzonden? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je een gouden ei vindt. Op de achterzijde staat een unieke kortingscode vermeld. Deze code kun je gebruiken voor €15,- korting op een volgende bestelling.

Veel plezier met bestellen en zoeken!

Fijn Pasen,
Team Printenbind.nl

Let op: het gaat er dus om wanneer je bestelling wordt verzonden. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode en een klein beetje geluk heb je dus kans om een ei met een kortingscode te vinden.

Gepubliceerd op 31 March 2021

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen