Thank you kaart printen

Heb je Thank you kaarten nodig om mee te geven in de bestellingen van je bedrijf of wil je graag gasten voor hun aanwezigheid op een bruiloft bedanken? Doe dit op een creatieve manier door je eigen Thank you kaartjes te ontwerpen en te laten printen. Laat je kaarten op één van onze 9 luxe papiersoorten printen en ontvang deze standaard al binnen 48 uur. Daarnaast ben je met online preview zeker van je bestelling en kunnen wij al voordelig vanaf 1 exemplaar leveren

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kaart

De perfecte papiersoort voor jouw thank you kaart

Print voor elke gelegenheid een bijpassende thank you kaart:

 • Wil je een simpele thank you kaart printen? Ga dan voor onze papiersoort 350 grams Kaart of 300 grams Natuurkarton (wit).
 • Heb je een speciale gelegenheid of een bijzonder product? Bekijk dan ook eens onze  bijzondere papiersoorten voor je thank you kaart. Hieronder vallen bijvoorbeeld de papiersoorten Klassiek en Oud Hollands, met allebei een mooi eigen reliëf.
Print thank you kaarten voordelig online
Diverse papiersoorten mogelijk voor thank you kaart
Naast standaard formaten zoals A6, ook ronde thank you kaarten

Je thank you kaart afwerken

We printen thank you kaarten in alle soorten en maten:

 • Een veel gekozen formaat voor thank you kaarten is A6, het standaard ansichtkaart formaat. Ook A5 formaat wordt veel gekozen voor thank you kaarten. Dat formaat is dubbel zo groot als een A6.
 • Liever een ronde kaart? Bepaal zelf de afmeting van je kaart, met een minimale diameter van 3 cm en een maximale diameter van 30 cm. Check bij het aanleveren van je bestand voor ronde kaarten de preview, om te zorgen dat er niets van je ontwerp wegvalt.

Ik vond het heel handig dat ik mijn kaart kon bekijken voor ik deze bestelde. Ik kon het bestand gewoon op de website uploaden. Ik heb mijn bestelling ook snel en goed verpakt ontvangen. De kaartjes waren heel mooi gedrukt. - Eline

Levering van thank you kaart binnen 48 uur

Omdat jij snel je thank you kaarten wilt meegeven of versturen, leveren wij deze razendsnel. Binnen 48 uur heb je jouw thank you kaarten al binnen. Nog sneller je thank you kaart nodig? Bestel dan met spoed. Je kunt je thank you kaarten dan binnen 24 uur thuis verwachten of vaak dezelfde dag al ophalen in Amsterdam.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 7.100.794 kaarten geproduceerd!
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Super service, fijne mensen en het belangrijkste; goeie afdrukken en producten!

  3 dagen geleden door Kim Lamkin

  Privé maak ik al lange tijd gebruik van Printenbind en bij mijn nieuwe baan heb ik ze ook gelijk ingeschakeld. Mijn eerste bestelling was helaas niet geheel goed gegaan, de binnenkant van mijn kaarten was niet goed overgekomen en dus niet afgedrukt....

 • Beste online drukkerij!

  7 dagen geleden door Colin Williams Media

  Ik laat al jaren alles drukken bij PrintEnBind. Goedkoop, snel en geweldige kwaliteit. Zeer tevreden!

 • Wat fijn!

  17 dagen geleden door Lobke

  Wat fijn! Ondanks de drukte toch snel geleverd!

Bekijk meer klantenbeoordelingen