Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Thank you kaart printen

Heb je Thank you kaarten nodig om mee te geven in de bestellingen van je bedrijf of wil je graag gasten voor hun aanwezigheid op een bruiloft bedanken? Doe dit op een creatieve manier door je eigen Thank you kaartjes te ontwerpen en te laten printen. Laat je kaarten op één van onze 9 luxe papiersoorten printen en ontvang deze standaard al binnen 48 uur. Daarnaast ben je met online preview zeker van je bestelling en kunnen wij al voordelig vanaf 1 exemplaar leveren

Document al gereed? Bestel dan direct jouw kaart

De perfecte papiersoort voor jouw thank you kaart

Print voor elke gelegenheid een bijpassende thank you kaart:

 • Wil je een simpele thank you kaart printen? Ga dan voor onze papiersoort 350 grams Kaart of 300 grams Natuurkarton (wit).
 • Heb je een speciale gelegenheid of een bijzonder product? Bekijk dan ook eens onze  bijzondere papiersoorten voor je thank you kaart. Hieronder vallen bijvoorbeeld de papiersoorten Klassiek en Oud Hollands, met allebei een mooi eigen reliëf.
Print thank you kaarten voordelig online
Diverse papiersoorten mogelijk voor thank you kaart
Naast standaard formaten zoals A6, ook ronde thank you kaarten

Je thank you kaart afwerken

We printen thank you kaarten in alle soorten en maten:

 • Een veel gekozen formaat voor thank you kaarten is A6, het standaard ansichtkaart formaat. Ook A5 formaat wordt veel gekozen voor thank you kaarten. Dat formaat is dubbel zo groot als een A6.
 • Liever een ronde kaart? Bepaal zelf de afmeting van je kaart, met een minimale diameter van 3 cm en een maximale diameter van 30 cm. Check bij het aanleveren van je bestand voor ronde kaarten de preview, om te zorgen dat er niets van je ontwerp wegvalt.

Ik vond het heel handig dat ik mijn kaart kon bekijken voor ik deze bestelde. Ik kon het bestand gewoon op de website uploaden. Ik heb mijn bestelling ook snel en goed verpakt ontvangen. De kaartjes waren heel mooi gedrukt. - Eline

Levering van thank you kaart binnen 48 uur

Omdat jij snel je thank you kaarten wilt meegeven of versturen, leveren wij deze razendsnel. Binnen 48 uur heb je jouw thank you kaarten al binnen. Nog sneller je thank you kaart nodig? Bestel dan met spoed. Je kunt je thank you kaarten dan binnen 24 uur thuis verwachten of vaak dezelfde dag al ophalen in Amsterdam.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 6.082.729 kaarten geproduceerd!
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede service

  6 dagen geleden door Nawal

  Bestelling ging super. Een van de kaarten was qua resolutie laag. Printenbind heeft mij gecontacteerd en ik heb een nieuw bestand mogen leveren. Super service.

 • Tevreden, terugkerende klant!

  7 dagen geleden door Dewy Venerius

  Altijd erg tevreden met de service van Printenbind. Ik heb al meerdere malen drukwerk besteld en het is altijd volgens afspraak geleverd. Zat in 1 van mijn kaartjes een drukfoutje, maar dat was snel & vakkundig afgehandeld door de klantenservice. Hel...

 • Heel blij met de kaarten

  7 dagen geleden door KK

  Heel blij met de kaarten

Bekijk meer klantenbeoordelingen