Houtbord

Het houtbord is gemaakt van berken multiplex en geschikt voor binnengebruik. Doordat wij geen gebruik maken van dekwit onder de afbeeldingen, kunnen de kleuren van de afbeeldingen afwijken met het origineel. De houtnerven en structuur van het hout zijn te zien door de opdruk heen en geven een speels en natuurlijk effect. Het bord is 4 mm dik.

Document gereed? Bestel direct jouw houtbord

Bestel nu

Opties voor houtbord

  • Bestel op een van de standaard formaten zoals A2, A1 of A0.

  • Of kies een eigen formaat

  • Laat enkel- of dubbelzijdig bedrukken

Online bestellen

Door online de borden te bestellen bespaar je kosten en geld! Vul gemakkelijk het online bestelformulier in en upload je bestand. Zo kun je direct in onze online preview zien hoe je bord eruit zal zien! Twijfel je toch nog ergens over? Kies dan voor de optie "uitgebreide controle" wij checken je bestand dan op resolutie, afmetingen en marge. Zo kunnen wij gericht en efficiënt aan jouw bestelling werken

Levering

Wij leveren houtborden standaard binnen 2 werkdagen. Wil je het graag eerder ontvangen? Kies dan voor de optie spoed en bestel voor 13:00 uur. Je borden zullen dan de volgende dag al geleverd worden. Wil je het liever afhalen en bestel je met spoed? Dan kun je de borden zelfs dezelfde dag al afhalen!

Bord beoordelingen
Print&Bind heeft tot nu toe al 34.229 borden geproduceerd!