Puzzelboek printen

Of je nu graag kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels of Sudoku's maakt, wij printen deze goedkoop en snel voor je uit. Print je eigen ontwerp puzzelboek eenvoudig online. Kies zelf hoe we jouw puzzelboek inbinden: vouwen en nieten als een magazine, met een ringband of als een echt boek!

Levering van puzzelboeken is standaard binnen twee werkdagen en met spoed zelfs binnen één werkdag! Bestel direct jouw puzzelboek.

Document gereed? Bestel direct jouw puzzelboek

Bestel nu

Print je puzzelboek online

Upload het bestand van jouw puzzelboek als PDF online. Wij gaan na het plaatsen van je bestelling aan de slag met het printen en inbinden van jouw puzzelboek. Wij werken efficiënt met een standaard workflow, waardoor we fouten minimaliseren. Daarom is de kwaliteit van jouw puzzelboeken constant.

Inbinden van puzzelboeken

Laat je puzzelboek inbinden zoals jij dat wilt:

  • Bind je puzzelboek in als een echt boek. Let vooral bij deze inbindmethode op dat je aan de binnenkant een marge van ten minste 15 mm rekent.

  • Liever een ringband (zwart- of zilverkleurig) voor je puzzelboek? Ga dan voor Wire-O inbinden.

  • Of laat je puzzelboek inbinden als een magazine. Met deze handige inbindmethode wordt jouw puzzelboek gevouwen en geniet.

Puzzelboeken altijd snel geleverd

Levering van jouw puzzelboeken: altijd binnen twee werkdagen. Met spoed jouw puzzelboeken nodig? Selecteer onze spoed optie en jouw puzzelboeken worden binnen één werkdag geleverd. Waar en wanneer de puzzelboeken worden bezorgd of afgehaald, bepaal je zelf!