Leesboeken drukken

Lees jij boeken ook liever gewoon nog op papier? Print je leesboeken uit bij Print&Bind! Speciaal voor leesboeken hebben wij een zachtere creme witte papiersoort Roman 90 grams. Voor een extra prettige leeservaring! Of je nu een roman, thriller of naslagwerk wilt printen, wij drukken jouw leesboeken altijd in goede kwaliteit.

Omdat wij online printen kunnen we zowel grote- als kleine oplages leesboeken goedkoop printen en inbinden. Upload het bestand van je lectuur online als PDF en bestel direct. Je kunt dus gemakkelijk online een PDF boek printen!

Document gereed? Bestel direct jouw leesboek

Bestel nu

Elk formaat leesboek printen en inbinden

Het printen, inbinden en afwerken van leesboeken doen we altijd met de grootste zorg:

  • Wij snijden jouw leesboeken zorgvuldig bij naar het gewenste formaat: bijvoorbeeld een A4 leesboek, A5 leesboek of een leesbundel op een eigen gekozen formaat.

  • Bepaal de papiersoort die past bij jouw leesboek. Staan er ook afbeeldingen in je boek? Ga voor een papiersoort van tenminste 100 grams. Wil je een prettige leeservaring? Ga voor onze crème kleurige papiersoort Roman 90 grams.

  • De inbindmethode kies je gemakkelijk in het online bestelformulier. Wil je een echt leesboek? Kies voor Garenloos inbinden (soft cover). De omslag is doorlopend en wordt gecoat met een beschermde glanslaag. Liever een leesboek met een ringband? Ga voor Wire-O inbinden.

Leesboeken goedkoop afdrukken online

Print&Bind is een online printshop. Omdat we de bestelling van leesboeken digitaal verwerken en het toepassen van geautomatiseerde processen, kunnen we leesboeken snel en voordelig produceren. Hierdoor kunnen wij de prijzen van leesboeken laag houden. Bovendien werken we met staffelkorting, wat betekent dat hoe meer leesboeken je bestelt, hoe lager de prijs per leesboek!

Wil je een grote oplage leesboeken laten printen? Neem contact op met de klantenservice als je eerst een proefdruk wilt ontvangen.

Snelle levering van leesboeken

Leesboeken kunnen wij snel leveren: binnen twee werkdagen kan je al op de bank zitten met je leesboek! Laat het leesboek thuisbezorgen of haal de bedrukte leesboeken af in Amsterdam.

Kan je niet wachten om te beginnen aan je leesboek? Bestel met spoed en binnen één werkdag heb je het leesboek in huis. Wij maken boeken printen zo eenvoudig mogelijk!