Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Het vouwen van prints

Heb jij een bestand van 4 pagina's die je graag tot een gevouwen ontwerp wil laten maken? Kies er dan voor om je bestand te laten vouwen tot bijvoorbeeld een gevouwen losbladig ontwerp of een gevouwen flyer

Min. afmeting Max. afmeting Pagina aantal
60mm x 80mm 220mm x 310mm 4
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties

Bij het bestellen van jouw gevouwen ontwerp zijn er een aantal specificaties waar je rekening mee moet houden in je ontwerp. 

Afmetingen

Vanwege de doorvoer van de afwerkingsmachine voor het vouwen van jouw bestand zitten er minimale en maximale afmetingen vast aan de aanlevervoorwaarden. Wij hebben een aantal standaard formaten zoals A6, A5, A4 en A3 maar het is ook mogelijk om je eigen afmeting te kiezen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een vierkant ontwerp te laten vouwen. Zolang de afmetingen van jouw gevouwen bestand minimaal 60mm x 80mm en maximaal 220mm x 310mm zijn kunnen wij jouw ontwerp zonder problemen vouwen. 

Pagina aantal

Bij de afwerking vouwen wordt er een vouw aan de lange of korte zijde van jouw ontwerp gemaakt. Deze afwerking verschilt van de afwerking 'vouwen en nieten' doordat er géén nietjes worden geniet. Vanwege het ontbreken van de nietjes is het maximale pagina aantal 4 pagina's. Wil je toch liever een ontwerp dat is gevouwen en geniet? Bestel deze dan via magazine, tijdschrift of brochure

De perfecte papiersoort om te vouwen

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen