Het vouwen van prints

Heb jij een bestand van 4 pagina's dat je graag wilt laten afwerken tot een gevouwen print? Met een middenvouw in je print ziet jouw ontwerp eruit als een prachtige folder of handzame flyer. Kies voor om je bestand te laten vouwen tot bijvoorbeeld een gevouwen losbladig ontwerp of een gevouwen flyer

Min. afmeting Max. afmeting Pagina aantal
60mm x 80mm 220mm x 310mm 4
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties van gevouwen prints

Bij het bestellen van jouw gevouwen ontwerp zijn er een aantal specificaties waar je rekening mee moet houden in je ontwerp. 

Afmetingen

Vanwege de doorvoer van de afwerkingsmachine voor het vouwen van je bestand zitten er minimale en maximale afmetingen vast aan de aanlevervoorwaarden. Wij hebben een aantal standaard formaten zoals A6, A5, A4 en A3 maar het is ook mogelijk om je eigen afmeting te kiezen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een vierkant ontwerp te laten vouwen. Zolang de afmetingen van jouw gevouwen bestand minimaal 60mm x 80mm en maximaal 220mm x 310mm zijn, kunnen wij je ontwerp zonder problemen vouwen. 

Pagina aantal

Bij de afwerking vouwen wordt er een vouw aan de lange of korte zijde van jouw ontwerp gemaakt. Deze afwerking verschilt van de afwerking 'vouwen en nieten' doordat er géén nietjes door je print sworden geniet. Vanwege het ontbreken van de nietjes is het maximale pagina aantal 4 pagina's. Wil je toch liever een ontwerp dat is gevouwen en geniet? Bestel deze dan via magazine, tijdschrift of brochure

De perfecte papiersoort om te vouwen

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen