Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

Het vouwen van prints

Heb jij een bestand van 4 pagina's dat je graag wilt laten afwerken tot een gevouwen print? Met een middenvouw in je print ziet jouw ontwerp eruit als een prachtige folder of handzame flyer. Kies voor om je bestand te laten vouwen tot bijvoorbeeld een gevouwen losbladig ontwerp of een gevouwen flyer

Min. afmeting Max. afmeting Pagina aantal
60mm x 80mm 220mm x 310mm 4
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties van gevouwen prints

Bij het bestellen van jouw gevouwen ontwerp zijn er een aantal specificaties waar je rekening mee moet houden in je ontwerp. 

Afmetingen

Vanwege de doorvoer van de afwerkingsmachine voor het vouwen van je bestand zitten er minimale en maximale afmetingen vast aan de aanlevervoorwaarden. Wij hebben een aantal standaard formaten zoals A6, A5, A4 en A3 maar het is ook mogelijk om je eigen afmeting te kiezen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een vierkant ontwerp te laten vouwen. Zolang de afmetingen van jouw gevouwen bestand minimaal 60mm x 80mm en maximaal 220mm x 310mm zijn, kunnen wij je ontwerp zonder problemen vouwen. 

Pagina aantal

Bij de afwerking vouwen wordt er een vouw aan de lange of korte zijde van jouw ontwerp gemaakt. Deze afwerking verschilt van de afwerking 'vouwen en nieten' doordat er géén nietjes door je print sworden geniet. Vanwege het ontbreken van de nietjes is het maximale pagina aantal 4 pagina's. Wil je toch liever een ontwerp dat is gevouwen en geniet? Bestel deze dan via magazine, tijdschrift of brochure

De perfecte papiersoort om te vouwen

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE PRODUCT!

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen