Online blanco stickervellen bestellen

Soms heb je gewoon blanco stickers nodig. Voor het labelen van dozen, mappen en alle andere spullen die je gemakkelijk wilt kunnen organiseren en terugvinden. Bij Printenbind bestel je gemakkelijk al jouw blanco stickervellen online. Onze stickers zijn beschrijfbaar, kunnen tegen een stootje én hebben een uitstekende kleefkracht. Zo weet je zeker dat jouw stickers blijven plakken. Bestel vandaag nog jouw blancostickervellen en ontvang ze binnen 24 (spoed) of 48 uur (standaard) in huis.

Blanco stickervel materialen

Heb je stickers nodig voor buitengebruik? Kies dan voor onze polyester stickervellen. Dit stickermateriaal kan buiten één tot twee jaar meegaan. Ze zijn erg handig in magazijnen of andere locaties met ruige omstandigheden. Het uiterlijk van de sticker is meer mat dan glanzend.

Liever papieren stickers (let op deze zijn niet waterbestendig)? We hebben twee soorten papieren stickervellen: kraft stickervellen of witte papieren stickervellen. De kraftstickers zijn van PaperWise's biologische papier gemaakt van landbouwafval en de witte papieren stickers zijn gemaakt van standaard wit papier. Papieren stickers zijn gemakkelijk te beschrijven en worden meestal gebruikt voor wijn, bier of andere flessen. Ze hebben een erg matte uitstraling.

Meer weten over ons stickermateriaal? Kijk op deze pagina.

Blanco stickervellen in A6, A5, A4 en A3 formaat
Kraft, wit papier of polyester blanco stickervel kopen
Blanco stickervellen bestellen voor wijn- of bierflessen

Kies het formaat van blanco stickervellen

Het formaat van je blanco stickervellen hangt af van waarvoor je deze gaat gebruiken. Het kleinste formaat blanco stickervel dat wij aanbieden is A6 (105x148mm). Dit formaat is bijvoorbeeld handig als je stickers op dozen wilt plakken. Het grootste formaat is A3 (297x420mm). Hiertussen in zitten nog de gangbare formaten A4 (297x210mm) en A5 (148x210mm).

Korte levertijd voor stickervellen

Net als al onze andere producten leveren wij blanco stickervellen binnen twee werkdagen. Je kunt zelf kiezen wanneer, waar en hoe we jouw stickervellen bezorgen. We kunnen het rechtstreeks naar je huis sturen, of naar een afhaalpunt bij jou in de buurt. Of je kunt je stickervellen komen ophalen bij onze locatie in Amsterdam om bezorgkosten te besparen.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 40 geproduceerd!
 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen