Online blanco stickervellen bestellen

Soms heb je gewoon blanco stickers nodig. Voor het labelen van dozen, mappen en alle andere spullen die je gemakkelijk wilt kunnen organiseren en terugvinden. Bij Printenbind bestel je gemakkelijk al jouw blanco stickervellen online. Onze stickers zijn beschrijfbaar, kunnen tegen een stootje én hebben een uitstekende kleefkracht. Zo weet je zeker dat jouw stickers blijven plakken. Bestel vandaag nog jouw blancostickervellen en ontvang ze binnen 24 (spoed) of 48 uur (standaard) in huis.

Blanco stickervel materialen

Heb je stickers nodig voor buitengebruik? Kies dan voor onze polyester stickervellen. Dit stickermateriaal kan buiten één tot twee jaar meegaan. Ze zijn erg handig in magazijnen of andere locaties met ruige omstandigheden. Het uiterlijk van de sticker is meer mat dan glanzend.

Liever papieren stickers (let op deze zijn niet waterbestendig)? We hebben twee soorten papieren stickervellen: kraft stickervellen of witte papieren stickervellen. De kraftstickers zijn van PaperWise's biologische papier gemaakt van landbouwafval en de witte papieren stickers zijn gemaakt van standaard wit papier. Papieren stickers zijn gemakkelijk te beschrijven en worden meestal gebruikt voor wijn, bier of andere flessen. Ze hebben een erg matte uitstraling.

Meer weten over ons stickermateriaal? Kijk op deze pagina.

Blanco stickervellen in A6, A5, A4 en A3 formaat
Kraft, wit papier of polyester blanco stickervel kopen
Blanco stickervellen bestellen voor wijn- of bierflessen

Kies het formaat van blanco stickervellen

Het formaat van je blanco stickervellen hangt af van waarvoor je deze gaat gebruiken. Het kleinste formaat blanco stickervel dat wij aanbieden is A6 (105x148mm). Dit formaat is bijvoorbeeld handig als je stickers op dozen wilt plakken. Het grootste formaat is A3 (297x420mm). Hiertussen in zitten nog de gangbare formaten A4 (297x210mm) en A5 (148x210mm).

Korte levertijd voor stickervellen

Net als al onze andere producten leveren wij blanco stickervellen binnen twee werkdagen. Je kunt zelf kiezen wanneer, waar en hoe we jouw stickervellen bezorgen. We kunnen het rechtstreeks naar je huis sturen, of naar een afhaalpunt bij jou in de buurt. Of je kunt je stickervellen komen ophalen bij onze locatie in Amsterdam om bezorgkosten te besparen.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 20 geproduceerd!
 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Geweldige kwaliteit en service.

  2 dagen geleden door Esther

  Geweldige kwaliteit en service. Altijd goed en snel.

 • Deze keer etiketten besteld voor de…

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo...

 • Tevreden

  2 dagen geleden door Monique

  Mooi product geleverd. Snelle bezorging.

Bekijk meer klantenbeoordelingen