Horeca-ondernemer of Winkelier? Drukwerk nodig voor de heropening van je zaak? Klik hier voor 40% KORTING

Online blanco stickervellen bestellen

Soms heb je gewoon blanco stickers nodig. Voor het labelen van dozen, mappen en alle andere spullen die je gemakkelijk wilt kunnen organiseren en terugvinden. Bij Printenbind bestel je gemakkelijk al jouw blanco stickervellen online. Onze stickers zijn beschrijfbaar, kunnen tegen een stootje én hebben een uitstekende kleefkracht. Zo weet je zeker dat jouw stickers blijven plakken. Bestel vandaag nog jouw blancostickervellen en ontvang ze binnen 24 (spoed) of 48 uur (standaard) in huis.

Blanco stickervel materialen

Heb je stickers nodig voor buitengebruik? Kies dan voor onze polyester stickervellen. Dit stickermateriaal kan buiten één tot twee jaar meegaan. Ze zijn erg handig in magazijnen of andere locaties met ruige omstandigheden. Het uiterlijk van de sticker is meer mat dan glanzend.

Liever papieren stickers (let op deze zijn niet waterbestendig)? We hebben twee soorten papieren stickervellen: kraft stickervellen of witte papieren stickervellen. De kraftstickers zijn van PaperWise's biologische papier gemaakt van landbouwafval en de witte papieren stickers zijn gemaakt van standaard wit papier. Papieren stickers zijn gemakkelijk te beschrijven en worden meestal gebruikt voor wijn, bier of andere flessen. Ze hebben een erg matte uitstraling.

Meer weten over ons stickermateriaal? Kijk op deze pagina.

Blanco stickervellen in A6, A5, A4 en A3 formaat
Kraft, wit papier of polyester blanco stickervel kopen
Blanco stickervellen bestellen voor wijn- of bierflessen

Kies het formaat van blanco stickervellen

Het formaat van je blanco stickervellen hangt af van waarvoor je deze gaat gebruiken. Het kleinste formaat blanco stickervel dat wij aanbieden is A6 (105x148mm). Dit formaat is bijvoorbeeld handig als je stickers op dozen wilt plakken. Het grootste formaat is A3 (297x420mm). Hiertussen in zitten nog de gangbare formaten A4 (297x210mm) en A5 (148x210mm).

Korte levertijd voor stickervellen

Net als al onze andere producten leveren wij blanco stickervellen binnen twee werkdagen. Je kunt zelf kiezen wanneer, waar en hoe we jouw stickervellen bezorgen. We kunnen het rechtstreeks naar je huis sturen, of naar een afhaalpunt bij jou in de buurt. Of je kunt je stickervellen komen ophalen bij onze locatie in Amsterdam om bezorgkosten te besparen.

Anderen bestelden ook

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 20 geproduceerd!
 • De verbouwing is gestart

  Gepubliceerd op 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er in de productie bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen