Pick-up Point Amsterdam Zuidas

Ons Pick-up Point op de Zuidas is centraal gevestigd in het Amsterdamse zakendistrict aan de Boelelaan. Tram 24, 5 en 25 stoppen hier vrijwel voor de deur, maar ook Station Zuid is op loopafstand. Print&Bind biedt het gemak van een online copy- of printshop met de snelheid van een webwinkel, zo ook voor het bedrijfsleven en studenten.

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Dezelfde dag nog over jouw prints beschikken? Dat kan wanneer je kiest voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”. Bestel je voor 13.00 uur met spoed, dan ligt je bestelling vanaf 18.00 uur klaar bij de afhaallocatie op de Zuidas of op een ander Pick-up Point naar keuze. Als je bestelling wordt verstuurd, verzenden wij jou een sms-berichtje of e-mail. Wanneer jij je meldt voor het afhalen van een bestelling, is het noemen van je naam voldoende. We houden het graag makkelijk. Let wel, je pakketje blijft maximaal 1 week voor je bewaard. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Eenvoudig online bestellen en snel af kunnen halen? Daarin is online copyshop Printenbind.nl de sterkste! Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dat is goedkoper dan de reguliere bezorging via de post. Daarbij kan je jouw prints vaak al op de dag van bestelling afhalen.

Afhaallocatie bij de VU Boekhandel

Werk je op de Zuidas of studeer je aan de VU? Dan is de Printenbind afhaallocatie in de VU Boekhandel het meest voor de hand liggend. Je kunt hier op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur terecht. Op zaterdag is dit Pick-up Point van 10.00 tot 16.00 uur open.

Pick-up point Amsterdam-Zuidas

VU Boekhandel
De Boelelaan 1105
1081HV Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten

Waar vind ik dit Pick-up point?