Pick-up Point Amsterdam Zuidas

Ons Pick-up Point op de Zuidas is centraal gevestigd in het Amsterdamse zakendistrict aan de Boelelaan. Tram 24, 5 en 25 stoppen hier vrijwel voor de deur, maar ook Station Zuid is op loopafstand. Printenbind.nl biedt het gemak van een online copy- of printshop met de snelheid van een webwinkel, zo ook voor het bedrijfsleven en studenten.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Dezelfde dag nog over jouw prints beschikken? Dat kan wanneer je kiest voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”. Bestel je voor 13.00 uur met spoed, dan ligt je bestelling vanaf 18.00 uur klaar bij de afhaallocatie op de Zuidas of op een ander Pick-up Point naar keuze. Als je bestelling wordt verstuurd, verzenden wij jou een sms-berichtje of e-mail. Wanneer jij je meldt voor het afhalen van een bestelling, is het noemen van je naam voldoende. We houden het graag makkelijk. Let wel, je pakketje blijft maximaal 1 week voor je bewaard. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Eenvoudig online bestellen en snel af kunnen halen? Daarin is online copyshop Printenbind.nl de sterkste! Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dat is goedkoper dan de reguliere bezorging via de post. Daarbij kan je jouw prints vaak al op de dag van bestelling afhalen.

Afhaallocatie bij de VU Boekhandel

Werk je op de Zuidas of studeer je aan de VU? Dan is de Printenbind afhaallocatie in de VU Boekhandel het meest voor de hand liggend. Je kunt hier op werkdagen van 9.00 tot 19.00 uur terecht. Op zaterdag is dit Pick-up Point van 10.00 tot 15.30 uur open.

Pick-up point Amsterdam-Zuidas

VU Boekhandel
De Boelelaan 1105
1081HV Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur
Zondag gesloten

printenbind-afhaallocatie-zuidas

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

Bekijk meer klantenbeoordelingen