Pick-up Point Amsterdam Zuidas

Ons Pick-up Point op de Zuidas is centraal gevestigd in het Amsterdamse zakendistrict aan de Boelelaan. Tram 24, 5 en 25 stoppen hier vrijwel voor de deur, maar ook Station Zuid is op loopafstand. Printenbind.nl biedt het gemak van een online copy- of printshop met de snelheid van een webwinkel, zo ook voor het bedrijfsleven en studenten.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Dezelfde dag nog over jouw prints beschikken? Dat kan wanneer je kiest voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”. Bestel je voor 13.00 uur met spoed, dan ligt je bestelling vanaf 18.00 uur klaar bij de afhaallocatie op de Zuidas of op een ander Pick-up Point naar keuze. Als je bestelling wordt verstuurd, verzenden wij jou een sms-berichtje of e-mail. Wanneer jij je meldt voor het afhalen van een bestelling, is het noemen van je naam voldoende. We houden het graag makkelijk. Let wel, je pakketje blijft maximaal 1 week voor je bewaard. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Eenvoudig online bestellen en snel af kunnen halen? Daarin is online copyshop Printenbind.nl de sterkste! Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dat is goedkoper dan de reguliere bezorging via de post. Daarbij kan je jouw prints vaak al op de dag van bestelling afhalen.

Afhaallocatie bij de VU Boekhandel

Werk je op de Zuidas of studeer je aan de VU? Dan is de Printenbind afhaallocatie in de VU Boekhandel het meest voor de hand liggend. Je kunt hier op werkdagen van 9.00 tot 19.00 uur terecht. Op zaterdag is dit Pick-up Point van 10.00 tot 15.30 uur open.

Pick-up point Amsterdam-Zuidas

VU Boekhandel
De Boelelaan 1105
1081HV Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur
Zondag gesloten

printenbind-afhaallocatie-zuidas

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Eindelijk echte mensen, geen chatbots. Supersnelle service!

  2 dagen geleden door Jozias

  Mijn bestelling bij Printenbind was in eerste instantie niet helemaal compleet. Ik had van 1 exemplaar te weinig ontvangen. Via de chat had ik binnen 1 minuut met een medewerker contact die meteen voor mij aan de slag ging. De volgende werkdag had ik...

 • Ik ben heel tevreden over Printenbind.

  2 dagen geleden door Louise

  Ik ben heel tevreden over Printenbind. Wat ze afleveren ziet er heel nettjes en verzorgd uit. Ook als je de draad op de website ff kwijt bent of het werkt ff niet zoals je zou willen... ze staan meteen klaar om je verder te helpen.

 • Goed product

  2 dagen geleden door Marion

  Goed product

Bekijk meer klantenbeoordelingen