Pick-up Point Amsterdam Zuidas

Ons Pick-up Point op de Zuidas is centraal gevestigd in het Amsterdamse zakendistrict aan de Boelelaan. Tram 24, 5 en 25 stoppen hier vrijwel voor de deur, maar ook Station Zuid is op loopafstand. Printenbind.nl biedt het gemak van een online copy- of printshop met de snelheid van een webwinkel, zo ook voor het bedrijfsleven en studenten.

Deze afhaallocatie is i.v.m. de Coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Afhalen bij online copyshop Printenbind.nl

Dezelfde dag nog over jouw prints beschikken? Dat kan wanneer je kiest voor de verzendmethode “Afhalen bij een Pick-up Point”. Bestel je voor 13.00 uur met spoed, dan ligt je bestelling vanaf 18.00 uur klaar bij de afhaallocatie op de Zuidas of op een ander Pick-up Point naar keuze. Als je bestelling wordt verstuurd, verzenden wij jou een sms-berichtje of e-mail. Wanneer jij je meldt voor het afhalen van een bestelling, is het noemen van je naam voldoende. We houden het graag makkelijk. Let wel, je pakketje blijft maximaal 1 week voor je bewaard. Haal je bestelling bij voorkeur direct of de volgende dag op.

Snel geregeld: bestellen bij online copyshop Printenbind.nl

Eenvoudig online bestellen en snel af kunnen halen? Daarin is online copyshop Printenbind.nl de sterkste! Afhalen bij een Pick-up Point kost je slechts 1,50 euro. Dat is goedkoper dan de reguliere bezorging via de post. Daarbij kan je jouw prints vaak al op de dag van bestelling afhalen.

Afhaallocatie bij de VU Boekhandel

Werk je op de Zuidas of studeer je aan de VU? Dan is de Printenbind afhaallocatie in de VU Boekhandel het meest voor de hand liggend. Je kunt hier op werkdagen van 9.00 tot 19.00 uur terecht. Op zaterdag is dit Pick-up Point van 10.00 tot 15.30 uur open.

Pick-up point Amsterdam-Zuidas

VU Boekhandel
De Boelelaan 1105
1081HV Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur
Zondag gesloten

printenbind-afhaallocatie-zuidas

Waar vind ik dit Pick-up point?

 • Vind het gouden ei

  Gepubliceerd op 31 March 2021

  De inpakkers van Printenbind.nl gaan gouden eieren verstoppen! In elke bestelling die tussen van 2 tot en met 5 april (Tweede Paasdag) wordt verzonden, kun je met een beetje geluk een gouden paasei vinden. Zo’n gouden ei is een cadeaubon van €15,- waard.

 • Win €250,- aan drukwerk

  Gepubliceerd op 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Gepubliceerd op 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Verjaardagskaarten

  4 dagen geleden door Debby

  Weer hele mooi kaarten besteld! Het proces is altijd goed te volgen via mijn bestellingen. Ook is de kwaliteit altijd heel goed!

 • Heel fijn geholpen.

  4 dagen geleden door kimberleyLucella

  Heel fijn geholpen. Vragen die ik had werden binnen enkele minuten beantwoord. Hierdoor snel keuzes kunnen maken in onder andere papier soort. Zeer tevreden!

 • Proefdruk laten maken voor een…

  4 dagen geleden door Noa

  Proefdruk laten maken voor een geboortekaartje kwaliteit uitstekend.

Bekijk meer klantenbeoordelingen