Op Polyester papier printen?
Zo simpel kan het zijn

Polyester 125um papier

Polyester is één van onze meer speciale papiersoorten. Deze papiersoort is namelijk gemaakt van een PVC materiaal dat ontwikkeld is om het papier waterbestendig te maken. Hierdoor is het dus ook bestand tegen verscheidene vloeistoffen en is deze papiersoort een perfecte keuze voor producten die intensief worden gebruikt. Hiernaast is deze papiersoort ook bestand tegen het scheuren van het papier waardoor het extra lang mee kan gaan.

  Eigenschappen van polyester papier

  Hier vind je een tabel van de kenmerken van polyester standaard papiersoort.

  Papiersoort

  Um

  Beschrijfbaar

  Uitstraling

  Milieu

  Polyester

  125 um

  Ja (alleen met marker)

  Licht glossy

  Bevat geen chloor, CFK's of andere halogenen

  Technische specificaties van onze polyester papiersoort: Xerox Nevertear premium, helder wit polyester, voldoet aan de veiligheidsnorm EN 71-3 (1995), 99% opaciteit.

  Hoe kan je polyester 125UM afwerken?

  Polyester 125um is de perfecte papiersoort wanneer je drukwerk nodig hebt dat lang mee moet gaan of veelvuldig gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan boeken en handleidingen voor in je keuken, werkplaats of atelier. Maar het is ook zweer geschikt voor drukwerk dat zich in vochtige ruimtes begeeft.

  Polyester beschermt

  Doordat ons polyester papier gemaakt is van een speciaal ontwikkeld PVC materiaal is dit de ultieme papiersoort voor drukwerk dat (mogelijk) in aanraking komt met vocht. Enkele voorbeelden van drukwerk wat wordt besteld met dit papiersoort zijn plattegronden, (festival)wegwijzers en kookboeken.

  Het uiterlijk

  Polyester heeft een heldere witte kleur en is voorzien van een lichte gloss. Daarmee is deze papiersoort dus geschikt voor drukwerk waarbij de kleur van het papier niet de kleur van het drukwerk mag beïnvloeden.

  Want to know more about the finishing options for polyester 125 um?

  All finishing options

  Ontwerp af? Print direct