Nieuwe leveringsoptie Budbee Box

Wij bieden verschillende soorten verzendmogelijkheden. Behalve de brievenbus verzending, pakketpost via PostNL, onze eigen afhaallocaties en Budbee Flex (avondbezorging) kun je nu ook gebruik maken van Budbee Box.

Bij de verzendmogelijkheden kun je nu kiezen voor Budbee Box. Zodra de bestelling bij Budbee is, houden zij je via een SMS of via de app op de hoogte wanneer je pakket gereed staat en onderweg is naar jouw gekozen Budbee Box.

Een Budbee Box werkt als een kluis. Jij krijgt, als je voor de optie Budbee Box kiest, een pincode die je moet invullen op de door jouw gekozen BudBee Box bij jou in de buurt. Zodra je de code invult opent jouw kluisje en kan jij jouw pakketje meenemen. Op deze manier kan je zelf beslissen wanneer het jou uitkomt om jouw pakket op te halen.

Zodra jouw pakket klaar staat om opgehaald te worden krijg je bericht en kan je de unieke pincode gebruiken die je ontvangen hebt om jouw Budbee Box te openen.

In één Budbee Box passen 60 pakketten. De pakketkluizen staan op dit moment in alle grote steden in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Brabant, Gelderland en Overijssel.


Andere verzendmogelijkheden

  • PostNL pakketpost

  • Afhalen bij PostNL locatie

  • PostNL brievenbuspakje

  • Budbee Flex: avondbezorging voor particulieren

Klik hier voor meer informatie over verzendingen en leveringen.