Etiket

Een etiket voor een mooie wijnfles, cadeauverpakking of doos nodig? Bestel deze dan nu bij Print&Bind! Met een etiket kun je ieder product persoonlijk maken. Voor de etiketten gebruiken we je eigen ontwerp die we produceren in hoge kwaliteit. De etiketten zijn al vanaf 1 stuk te bestellen. 

Document gereed? Bestel direct jouw etiket

Bestel nu

Etiket print opties

 • Bepaal zelf het formaat van jouw etiket

  • Rond

  • Vierkant

  • Rechthoekig

  • Afwijkend formaat

 • Laat je etiket per stuk uitsnijden of kies voor het uitsnijden op een vel.

 • Wil je het etiket iets specialer maken? Kies dan voor een glossy coating

 • Etiketten worden standaard in kleur geproduceerd

Goedkoop online printen

Door ons online systeem worden de bestanden direct voorbereid om te printen. Op deze manier kunnen we een strak tijdsschema aanhouden en houden wij direct de prijzen laag. Hierdoor ontstaat er een optimaal product voor een zeer voordelige prijs. Daarbij maken wij gebruik van staffelkortingen: hoe meer etiketten er besteld wordt, hoe lager de prijs per stuk wordt. Etiketten laten drukken, doe je goedkoop online.

Snelle levering

Wij leveren etiketten standaard binnen 2 werkdagen. Hierdoor zullen ze altijd snel binnen zijn! Wil je de etiketten toch eerder kunnen gebruiken? Bestel ze dan voor 13:00 uur met spoed. Zo kun je ze dezelfde dag al afhalen of de volgende dag ontvangen per post. Afhalen kan op onze locatie of bij een van onze pick-up points in Amsterdam. Natuurlijk zijn opties zoals ochtend- en zondaglevering ook mogelijk. 

H. Rostohar

2 jaar geleden

Deze keer etiketten besteld voor de…

Deze keer etiketten besteld voor de honingpotjes. Super makkelijk te maken via de website. Twee dagen later werden ze door de post bezorgd in een stevige verpakking. Prima kwaliteit en ik weet nu waar ik mooie kwaliteitsetiketten kan bestellen. Ga zo door!

V. Vasileiadis

2 jaar geleden

Uitstekende service, snelle levering, lage prijzen

Ik heb voor mijn bedrijf al een aantal keren etiketten en folders laten afdrukken bij Printenbind en altijd naar volle tevredenheid over kwaliteit en prijs! Contact via de chatfunctie op de website gaat erg vlot, responstijd is vrijwel direct. De medewerkers denken met je mee en hebben bij twijfel tijdens de controle mij gelijk gebeld.

Tim Bruls

2 jaar geleden

Uitstekende service.

Uitstekende service. Snelle levering. Kwaliteit prima. Ik bestelde etiketten voor mijn eigengemaakte bier. Proces verliep soepel en ik had binnen twee dagen de etiketten in huis. De kwaliteit is prima.

Studio Broekhuis

3 jaar geleden

TOPSERVICE!!!

TOPSERVICE!!! Waarom? Onze bestelling voor etiketten geplaatst, betaald en bevestiging dat het gecontroleerd en doorgestuurd voor het produceren ervan. Afgelopen vrijdag zou de levering binnenkomen. 'S middags toch even gebeld en wat bleek dat er nog geen productie had plaatsgevonden omdat alles in de wacht stond i.v.m. betaling. Echter zaterdags hadden wij het echt nodig voor onze product lancering. Robin van Print & Bind heeft er alles aangedaan om ons toch te helpen. Om 17.30 uur werd er door een koerier onze bestelling afgeleverd. Zaterdag een super lancering gehad met veel warme reacties op ons etiket. Zoals wijzelf altijd zeggen: Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing is, zolang er geen oplossing is, is het een uitdaging! Print & Bind is de uitdaging aangegaan en daarvoor DANK JULLIE WEL &CHAPEAU!!

max

3 jaar geleden

prijs kwaliteit in order

Hoge kwaliteit etiketten. schappelijk prijs bij lage aantallen

Hillary

4 jaar geleden

Ronde etiketten besteld.

Ronde etiketten besteld. Prima service. Snelle levering.

Onze klanten geven ons gemiddeld een

4.6

Gebaseerd op 115.411 Etiketten

Trustpilot