Schetsboek online bestellen

Teken of schilder je graag? Dan is een goed schetsblok onmisbaar! Bestel een uniek schetsboek met een bedrukte voor- en achterkant. Of bestel een basic schetsblok zonder bedrukking. Kies uit onze vele prachtige papiersoorten: standaard papiersoorten zoals 100 grams of luxere papiersoorten met structuur zoals Klassiek.

We leveren schetsblokken binnen één (spoed) of twee (standaard) werkdagen. Waar wacht je nog op? Bestel direct je hoge kwaliteit schetsboeken!

Document al gereed? Bestel dan direct jouw boek

Schetsboek laten bedrukken

Diverse papiersoorten voor schetsboeken
Doorlopende omslag voor schetsblokken
Bestel een onbedrukt of bedrukt schetsboek

Inbinden van je schetsblok

Hoe je jouw schetsboeken inbindt, hangt af van waar je jouw schetblok voor wilt gebruiken.

 • Wil je een schetblok dat je volledig plat kunt leggen? Ga dan voor Wire-O inbinden.
 • Liever een schetboek met een doorlopende kaft (soft cover). Kies voor Garenloos inbinden. Je kunt je omslag doorlopend bedrukken met een eigen ontwerp.
 • Tip!: kies zelf een stevige papiersoort voor de omslag van je schetsboek. Ga voor een stevige omslag van glad kaart papier of kies één van de papiersoorten met structuur zoals Klassiek, Oud Hollands of Linnen.

Levertijd van schetsboeken altijd kort

Wij leveren jouw unieke schetsboek standaard binnen twee werkdagen. Nog sneller een schetsblok nodig? Bestel met spoed voor 13.00 uur en je kunt het schetsboek al dezelfde dag ophalen in Amsterdam: bij een pick-up point of bij onze locatie (vlakbij Sloterdijk station).

Snel naar

Printenbind.nl heeft tot nu toe al 321.758 boeken geproduceerd!
 • Nu nog scherpere prints

  Gepubliceerd op 13 November 2019

  Wij proberen altijd het optimale uit onze printers te halen. Dagelijks worden de printers nagelopen en gekalibreerd. Daarnaast wordt er altijd gezocht naar mogelijkheden om de printkwaliteit te verbeteren. Daarom is het je wellicht opgevallen dat onze printkwaliteit nu nog beter is!*

 • 4 nieuwe papiersoorten

  Gepubliceerd op 16 October 2019

  Met trots presenteren wij onze nieuwe papiersoorten! De 4 nieuwe papiersoorten zijn zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. De papiersoorten zijn natuurlijk zeer geschikt om mooi op te kunnen printen. Op deze manier is er nog meer keuze om het optimale product te produceren!

 • Nieuw! Montage materiaal

  Gepubliceerd op 11 July 2019

  Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Voor herhaling vatbaar

  2 dagen geleden door H. Rostohar

  Goede en snelle levering. De communicatie met het bedrijf is prettig en snel en kan zowel per telefoon, chat en email. Optredende probleempjes kunnen daardoor snel worden opgelost. Er wordt ruime aandacht besteed aan het bestelde product.

 • Reeds vele malen bestellingen…

  10 dagen geleden door J. van Damme

  Reeds vele malen bestellingen geplaatst. In alle gevallen was ik bijzonder tevreden over de snelheid en kwaliteit. Ik beveel de activiteiten van deze onderneming aan.

 • Prima.

  17 dagen geleden door Cien

  Prima. Boek besteld, was zoals verwacht. Ziet er netjes uit en is in goede staat aangekomen. Levertijd was niet snel, maar daar had ik voor gekozen, scheelde weer in kosten.

Bekijk meer klantenbeoordelingen