A3 boek drukken

Ben je bezig met een grafische-, mode- of kunstopleiding? Laat je eigen A3-boek printen (297x420 mm)! Hier kun je al je foto's, afbeeldingen en moodboards in kwijt. We binden je A3-boek stevig in met een zilveren ringband. Dankzij deze ringband kun je je A3-boek helemaal plat leggen en de inhoud ervan goed presenteren. We bieden de optie om je A3-boek zowel aan de korte als aan de lange zijde te binden.

Wat je ook van plan bent met je A3-boek, je kunt het eenvoudig online bestellen bij Print&Bind! We leveren standaard binnen 48 uur en met spoed zelfs binnen 24 uur. Snel en voordelig, dus plaats nu je bestelling!

Document gereed? Bestel direct jouw boek

Bestel nu

Tips voor het aanleveren van jouw ontwerp A3 boek

Let bij het aanleveren van het bestand voor het drukken van jouw A3 boek op het volgende:

  • Lever je bestand aan als PDF. Zo blijft de opmaak van je boek zoals jij het bedacht hebt.

  • Om de ringband door jouw A3 boek te doen, maken we ponsengaten in jouw boek (zie afbeelding). Deze plaatsen we aan de korte of lange zijde van je boek. Houd er rekening mee dat je belangrijke teksten en afbeeldingen niet te dicht op de rand plaatst: zowel aan de kant van de ponsgaten als bij de rest van je document.

  • Loopt het ontwerp van jouw A3 boek tot de rand? Kies dan voor randloos printen. Let wel op dat je belangrijke tekst en afbeeldingen ten minste 5 mm van de rand staat, zodat deze er niet af vallen als wij jouw boek schoonsnijden.

A3 boeken in hoge kwaliteit printen

Wij werken met hoogwaardige papiersoorten en onze printers drukken jouw A3 boek af met een resolutie van 1200 x 4800 dpi. Kies in het bestelformulier zelf de papiersoort die past bij jouw A3 boek (80-350 grams). Ga naar wens ook voor een extra stevig schutblad in wit, zwart en/of transparant.

Let er wel op dat je de afbeeldingen in jouw boek in een goede resolutie aanlevert. Wij raden een minimale resolutie van 300 dpi aan voor jouw bestand.

Razendsnelle levering van een A3 boek

Een A3 boek kunnen wij standaard binnen twee werkdagen leveren. Bestel je voor 13 uur met spoed? Dan kan je jouw A3 boeken dezelfde dag al ophalen in Amsterdam of wordt het diezelfde dag verstuurd met de post (levering binnen één werkdag).