Printen voor je studie of presentatie?

Exclusief voor Akademie Vogue studenten: 10% korting

Meer impact met een presentatie op papier. Bewezen betere resultaten door te studeren vanaf papier. Print alle benodigdheden voor jouw studie - tijdens het (af)studeren én presenteren met 10% korting bij Print&Bind in Amsterdam.

Haast? Bestel je vóór 13.00 uur en gebruik je onze 'spoed' optie? Dan kun je jouw bestelling dezelfde (werk)dag nog afhalen bij Print&Bind (Sloterdijk) of één van de vele pick-up points in de stad.

Product samenstellen en berekenen?

Starten

Hoe kom ik aan de kortingscode?

De code voor 10% korting voor Akademie Vogue studenten wordt regelmatig gecommuniceerd via de nieuwsbrief en is zichtbaar op de posters van Print&Bind in de Akademie.

akademie-vogue

2022: Meer dan 800 opdrachten voor studenten aan de Akademie Vogue!

De samenwerking tussen Print&Bind en Akademie Vogue duurt al jaren voort. In 2022 verwerkte Print&Bind meer dan 800 bestellingen voor de Akademie en haar studenten. De combinatie van een simpel bestelformulier, goede afdrukkwaliteit en snelle levertijd maakt dat vele studenten voor Print&Bind kiezen.

Voorbeelden van onze producten

Werken naast je studie?

Werken bij Print&Bind is perfect te combineren met een studie. Op werkenbijprintenbind.nl vind je onze vacatures. Er werken nu ruim 100 studenten en scholieren bij ons. Dit maakt de sfeer gezellig en informeel! De werkzaamheden zijn naarmate je meer leert, heel divers: afwerken van producten zoals snijden, vouwen en lamineren, het beheren van de magazijnvoorraden, het controleren, sealen en inpakken van producten om te versturen naar onze klanten en het assisteren van onze klanten bij de afhaalbalie. Na enige ervaring en interne opleiding, kun je ook onze reusachtige printers bedienen.

Bekijk de vacatures

Voordelen van werken bij Print&Bind

  • Iedere week kun jij je beschikbaarheid opgeven

  • Iedere week krijg je uitbetaald

  • Wij zijn goed bereikbaar (10 minuten vanaf trein/metro: Sloterdijk of Isolatorweg)

Door onze ruime openingstijden is onze bijbaan (8-24 uur) altijd wel in te passen in jouw agenda. Van maandag tot en met donderdag wordt er tussen 8.00 en 22.00 uur gewerkt (een shift duurt minimaal 5 uur), vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ook 'tussenjaars' bieden wij een mogelijkheid om aan de slag te gaan (24 - 40 uur)

Disclaimer

De korting is niet toepasbaar in combinatie met andere acties. De korting is van toepassing op een geselecteerd aantal producten en alléén bedoeld voor studenten van de Akademie Vogue.

Heb je de beschikking over printtegoed (d.m.v. een voucher of kortingscode)? Dit is niet inwisselbaar tegen contant geld en niet toepasbaar in combinatie met andere kortingen.

De korting is van toepassing op een geselecteerd aantal producten, waaronder scripties, magazines, losbladig (losse prints), handouts, readers, proefschriften, thesissen, portfolios, werkstukken, essays, verslagen, tijdschriften, profielwerkstukken, boeken en multomap/ringband prints.