Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Nieten van je prints

Heb je handouts nodig voor bijvoorbeeld een zakelijke bespreking of wil je op een overzichtelijke manier een samenvatting van je studie bundelen? Mogelijk dat onze afwerking 'nieten' een goede keuze is voor jou! 

Papierformaat Nietpositie Papiersoorten  Pagina aantal max.
A4 1 in bovenhoek/2 aan linkerzijde 6 98
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties geniet drukwerk

Bij het plaatsen van een bestelling voor je geniete printwerk zijn er een aantal zaken handig om van te voren weten. 

Afmetingen

Omdat de nietposities in onze industriële printers op een vaste plek zitten, is het niet mogelijk om af te wijken van het standaard A4 papierformaat. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, aangezien handouts of samenvattingen doorgaans van A4 formaat zijn! 

Nietpositie

In het bestelproces van jouw printwerk heb je keuze uit twee verschillende nietposities. Je kunt kiezen voor een nietje linksboven in je document. Dit nietje wordt schuin geplaatst, zodat je gemakkelijk bladzijdes om kan slaan. Je kunt ook kiezen voor twee nietjes in de linkerkant van je document. Deze nietjes worden horizontaal geplaatst zodat je je document makkelijk open kan slaan. 

Pagina aantal

Omdat de nietjes een standaard nietformaat hebben, is er een maximale capaciteit als het gaat over het pagina aantal dat kan worden geniet. Met onze dunste papiersoort (80 grams) is het mogelijk om tot 98 enkelzijdige pagina's te laten nieten. Kies je voor een andere, dikkere papiersoort dan kan het zo zijn dat het maximale aantal pagina's om te nieten lager ligt. 

De perfecte papiersoort om te nieten?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE GENIETE PRINTS!

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  8 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve‚Ķ

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen