Nieten van je prints

Heb je handouts nodig voor bijvoorbeeld een zakelijke bespreking of wil je op een overzichtelijke manier een samenvatting van je studie bundelen? Mogelijk dat onze afwerking 'nieten' een goede keuze is voor jou! 

Papierformaat Nietpositie Papiersoorten  Pagina aantal max.
A4 1 in bovenhoek/2 aan linkerzijde 6 98
Bestel

Gratis papiermonsters

Niet helemaal zeker over de geschikte papiersoort of gewoon benieuwd welke soorten we nog meer hebben? Ontvang een gratis papiermonsterboek via onderstaande bestel knop. Het boekje bevat samples van al onze papiersoorten, sticker- en postermaterialen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten! Afhalen kan natuurlijk ook, dit is volledig gratis. 

Specificaties geniet drukwerk

Bij het plaatsen van een bestelling voor je geniete printwerk zijn er een aantal zaken handig om van te voren weten. 

Afmetingen

Omdat de nietposities in onze industriële printers op een vaste plek zitten, is het niet mogelijk om af te wijken van het standaard A4 papierformaat. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, aangezien handouts of samenvattingen doorgaans van A4 formaat zijn! 

Nietpositie

In het bestelproces van jouw printwerk heb je keuze uit twee verschillende nietposities. Je kunt kiezen voor een nietje linksboven in je document. Dit nietje wordt schuin geplaatst, zodat je gemakkelijk bladzijdes om kan slaan. Je kunt ook kiezen voor twee nietjes in de linkerkant van je document. Deze nietjes worden horizontaal geplaatst zodat je je document makkelijk open kan slaan. 

Pagina aantal

Omdat de nietjes een standaard nietformaat hebben, is er een maximale capaciteit als het gaat over het pagina aantal dat kan worden geniet. Met onze dunste papiersoort (80 grams) is het mogelijk om tot 98 enkelzijdige pagina's te laten nieten. Kies je voor een andere, dikkere papiersoort dan kan het zo zijn dat het maximale aantal pagina's om te nieten lager ligt. 

De perfecte papiersoort om te nieten?

ONTWERP GEREED? BESTEL DIRECT JE GENIETE PRINTS!

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Grote inzet van P&B team

  10 dagen geleden door Cobi

  Het printen van mijn flyers ging over wat hobbels. Maar het team van Print en Bind deed er alles aan om de bestelling toch goed af te leveren. Dank jullie wel. Ik ga zeker meer bestellen bij Print en Bind!

 • Enthousiast!

  10 dagen geleden door Esmy Smit

  Mega positief erover. Besteld bij Student-print.nl Ik heb mijn scriptie laten inbinden en de kwaliteit is echt mega goed. Je wordt ook super goed geholpen door de klantenservice als je wat vragen hebt of twijfelt wat het beste is. Nu onderweg naar mi...

 • Ik ben fan van Printenbind.

  11 dagen geleden door Milou van Rooij - de Vries

  Ik ben fan van Printenbind. Ze leveren met spoed, gewoon of budget, tot nu toe altijd binnen de termijn. Kwaliteit is goed. Het leren wordt zo een stuk leuker.

Bekijk meer klantenbeoordelingen