We gaan weer los!

Het is weer zover. Nederland is van het slot en dat betekent dat de evenementen branche de agenda's ook weer aan het vullen is. Na lang binnen gezeten te hebben, zijn wij blij dat jij je gasten of klanten eindelijk weer kan verwelkomen. Mogen wij je daar een handje bij helpen?

Wij zijn snel en goedkoop, maar bestel op tijd!

Zorg ervoor dat jij de leukste en kleurrijkste flyers, posters en al jouw andere promotiematerialen op tijd besteld. Print&Bind is snel en goedkoop, ook voor de kleinere oplagen! Met de verzendoptie 'spoed', kun je zelfs dezelfde avond als je bestelling over je prints beschikken.

Stickers om jouw festival te promoten

Lever een eigen ontwerp stickers aan en wij drukken deze in hoge kwaliteit. Of je nu één sticker nodig hebt of een grote oplage stickers wilt bestellen. Perfect voor op jouw feest of festival. Wij hebben bieden stickers aan in verschillende standaardvormen en formaten. Of kies voor je eigen formaat. Eventueel contour gesneden.

Flyers die je evenement onder de aandacht brengen

Bij ons bestel je jouw drukwerk online in alle formaten: dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt. Of je nu 1 flyer nodig hebt of duizenden exemplaren. Perfect om jouw boodschap over te brengen in elk formaat.

Menukaarten voor binnen en buiten

Laat je menukaarten printen op de onscheurbare en watervaste papiersoort Nevertear! Zo gaan je menukaarten lang mee en kunnen ze dienen als placemat. Wij printen je menukaart op elk gewenst formaat, in kleur of zwart-wit.

Borden voor informatie en promotie

Festivalbezoekers die geïnformeerd moeten worden over de locatie van de eerste hulp of toiletten? Een grote menukaart voor aan de gevel? Of een bord langs de weg die de Kermis aankondigt? Wij leveren opvallende reclame- en informatieborden voor vele toepassingen. Heb jij jouw ontwerpen al gereed? Bestel dan eenvoudig online jouw borden voor binnen- of buiten gebruik. Ben je eerst benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze materiaalsoorten, waarvan je ook gratis samples kunt aanvragen.

Posters

Wij leveren posters voor buiten- en binnengebruik. Bekijk hieronder al onze mogelijke formaten, papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden.