Please note the production and opening times: on Saturday 23 October we are open until 4 pm. We are closed on Sunday 24 October. Please take a longer delivery time into account.

News overview

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Published on 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Published on 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Published on 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • New! Panel Materials

  Published on 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Published on 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Rome. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats.

 • Diverse Printenbind Pick-up Points weer open

  Published on 25 May 2021

  Nu de corona maatregelen zijn versoepeld gaan er weer een paar Pick-up Points open. Vanaf 20 mei kun je terecht bij 6 van onze afhaallocaties in de stad. Daarnaast is de afhaal locatie bij onze productielocatie in de buurt van Sloterdijk natuurlijk ook gewoon open.

 • Leer beter. Leer vanaf papier.

  Published on 17 May 2021

  Al jarenlang weten scholieren en studenten online printshop Printenbind.nl te vinden voor het printen van hun samenvattingen, syllabussen, tentamenbundels, werkstukken, verslagen en scripties. Dat het nut van geprint studiemateriaal nu (weer) wordt bewezen doet het team van Printenbind.nl groot plezier.

 • De verbouwing is gestart

  Published on 06 May 2021

  Je kent het wel: werk aan de weg. Je rijdt altijd dezelfde route, maar elke dag net weer even anders. Op maandag wordt je omgeleid via de vluchtstrook, op dinsdag via de andere weghelft en aan einde van de week via de ventweg. 3 maanden later liggen er 3 nieuwe rijstroken zonder dat je hebt moeten omrijden. Dit is wat er bij Printenbind.nl ook te gebeuren staat.

 • Vind het gouden ei

  Published on 31 March 2021

  Easter 2021

 • Win €250,- aan drukwerk

  Published on 08 March 2021

  Nu de winkels open mogen op afspraak en het hopelijk niet lang meer duurt dat de horeca haar terrassen mag openen, vond Printenbind.nl het tijd voor een winactie die deze bedrijven ten goede komt. Horecaondernemers en winkeliers hebben het zwaar en wij willen hen een hart onder de riem steken.

 • Afhalen weer mogelijk!

  Published on 09 February 2021

  Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. In ons bestelproces kun je gemakkelijk aangeven in welk tijdslot jij jouw bestelling komt afhalen. Let wel op, onze openingstijden zijn aangepast in verband met de avondklok.

 • Envelop samples

  Published on 21 December 2020

  Enveloppen nodig voor kaarten? Een leuke verjaardagskaart, uitnodiging of kerstkaart verdient een leuke kaart en met maar liefst 22 verschillende kleuren was een keuze maken soms nog best moeilijk. Maar nu niet meer!

 • 25% discount on Christmas cards!

  Published on 27 November 2020

  What is better than printing personal Christmas cards to share with friend and family? Indeed, printing them with a discount of 25%!

 • Trustpilot rating 4.8

  Published on 21 July 2020

  7 dagen per week proberen onze medewerkers de mooist mogelijke producten voor jullie te maken, en dit is gelukkig niet onopvallend gebleven..

 • Nieuwe menukaarten!

  Published on 07 July 2020

  Het is mooi weer en de terrassen zijn weer open. Dat vraagt om nieuwe menukaarten! Daarom hebben wij onze menukaart opties uitgebreid.

 • Bestel je cadeau voor Moederdag met 35% korting!

  Published on 27 April 2020

  Zondag 10 mei is het weer zo ver: Moederdag! Ben jij nog op zoek naar een mooi en persoonlijk cadeau? Maak dan gebruik van één van onze Moederdag acties!

 • Mat gelamineerde cover

  Published on 07 April 2020

  Naast een glossy cover kun je nu ook kiezen voor een mat gelamineerde cover. Deze matte lamineerlaag is 43um dik en wordt aan de buitenzijde van de cover toegepast. De laag zorgt voor een clean en strakke uitstraling van de boeken.

 • Plaats je eigen logo op het verzendlabel

  Published on 04 April 2020

  Wil je niet onze informatie op het verzendlabel en vind je een kaal label ook wat minder? Plaats dan nu jouw eigen logo op het verzendlabel!

 • Printenbind helpt in tijden van crisis

  Published on 28 March 2020

  Vele burgerinitiatieven zijn de laatste dagen en weken opgezet en wij bundelen graag onze krachten. Ook zien wij dat veel bedrijven geraakt worden door het Covid-19 virus; ook hen willen wij graag een helpende hand bieden. Daarom hebben wij met ingang van 27 maart twee verschillende acties opzet, voor zowel burgerinitiatieven en zakelijke klanten.

 • Nieuw! Uitgesneden patroonrand

  Published on 24 March 2020

  Wil je jouw save-the-date-kaartje, verjaardagsuitnodiging of geboortekaartje net wat specialer maken? Kies dan nu voor een van onze patroonranden. Met deze speciale rand zal jouw kaartje er altijd extra leuk uitzien!

 • Onze Covid-19 maatregelen

  Published on 18 March 2020

  Ook wij hebben daarom al verschillende maatregelen getroffen om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te waarborgen. In dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze maatregelen en de eventuele consequenties:

 • Nieuw! Re-board

  Published on 10 March 2020

  Re-board, een sterk en 100% recyclebaar karton! Hierdoor is het natuurlijk niet alleen milieuvriendelijk, maar is het ook makkelijk in gebruik. Re-board is een dik plaatmateriaal wat dus voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden!

 • Nieuw! Zwarte wire-o ringbanden

  Published on 25 February 2020

  Wire-o ingebonden boeken zijn altijd een goed idee. Ze zijn stevig, kunnen makkelijk gebruikt worden en kunnen lang mee. Nu hebben we naast onze standaard metalen ringbanden, nieuwe zwarte wire-o ringbanden!

 • New pickup point Colibri Gastrobar

  Published on 24 February 2020

  Vanaf heden hebben wij er weer een nieuwe pickup locatie bij! In de gezellige Kinkerbuurt is het mogelijk om je pakketje op te halen bij Colibri Gastrobar in de Nicolaas Beetsstraat. Dit pickup point is goed bereikbaar met het ov en fiets, dus perfect om even snel langs te gaan en je bestelling op te halen!

 • Nieuw! Houten Posterhanger

  Published on 20 February 2020

  Op een leuke, speelse manier je poster ophangen? Dat kan nu met onze houten posterhangers! Met deze houten latten kun je gemakkelijk en snel jouw poster showen.

 • Enveloppen bedrukt

  Published on 18 December 2019

  Nét dat beetje extra toevoegen aan je kaart? Kies dan voor een bedrukte envelop! Zo krijg je bij het ontvangen van je kaart al een klein voorproefje. Kies bijvoorbeeld voor een leuke afbeelding of je logo. Dit maakt je kaart helemaal af!

 • Sinterklaas inpakpapier

  Published on 28 November 2019

  De Sint is weer in het land! Daarbij horen natuurlijk pepernoten, chocoladeletters en cadeautjes. Met ons nieuwe inpakpapier maak je jouw cadeautjes helemaal af! Bestel een eigen ontworpen design of kies een van onze designs voor je pakjes!

 • Nu nog scherpere prints

  Published on 13 November 2019

  Wij proberen altijd het optimale uit onze printers te halen. Dagelijks worden de printers nagelopen en gekalibreerd. Daarnaast zoeken wij altijd mogelijkheden om de printkwaliteit te verbeteren. Daarom is het je wellicht opgevallen dat onze printkwaliteit nu nog beter is!*

 • 4 nieuwe papiersoorten

  Published on 16 October 2019

  Met trots presenteren wij onze nieuwe papiersoorten! De 4 nieuwe papiersoorten zijn zorgvuldig uitgekozen om tot een optimaal resultaat te komen. De papiersoorten zijn natuurlijk zeer geschikt om mooi op te kunnen printen. Op deze manier is er nog meer keuze om het optimale product te produceren!

 • Nieuw! Montage materiaal

  Published on 11 July 2019

  Een mooi bord of poster op een kwalitatieve manier ophangen aan de muur? Ook daar hebben we nu verschillende opties voor! Sinds kort is het mogelijk om verschillende montage materialen bij ons te bestellen. De materialen zijn zowel bij een product als los te bestellen.

 • Budget productiesnelheid

  Published on 28 June 2019

  Wil je graag wat bestellen maar heeft dit eigenlijk totaal geen haast en kun je wel wat prijsvoordeel gebruiken? Dan hebben we vanaf nu daar de perfecte oplossing voor: budget productiesnelheid!

 • Prijswijziging

  Published on 06 June 2019

  Voor onze klanten proberen wij altijd de beste en laagste prijs te bieden voor producten. Echter door grote stijgingen in onder andere personeels- en papierkosten zijn wij genoodzaakt de prijzen aan te passen. Voornamelijk bij kleine oplage wordt een prijsverhoging doorgevoerd, grote aantallen zijn juist weer goedkoper. De nieuwe prijzen gaan 6 juni in.

 • De preview laadt sneller

  Published on 31 May 2019

  What will my product look like? Where will the fold in my card be at? And what does borderless printing mean? All of these questions are answered via our preview!

 • Budget printen

  Published on 11 January 2019

  Een handleiding, samenvatting of eenmalige informatie nodig zonder hiervoor de volle mep te betalen? En dat ook nog eens milieubewust? Wij begrijpen dat! Daarom kun je nu kiezen voor de optie budget printen.

 • Nieuw pick-up point FatDaddy

  Published on 08 January 2019

  Onze pick-up points blijven uitgebreid worden, daarom hebben wij er weer een nieuwe locatie bij! Vanaf nu is het mogelijk om je bestelling af te halen bij FatDaddy. Deze winkel bevindt zich op de Vijzelgracht en is daarom zeer makkelijk bereikbaar!

 • Enveloppen (nieuw)

  Published on 30 November 2018

  Het is weer bijna december en dat betekent dat er weer veel kaarten verstuurd gaan worden! Natuurlijk willen we dat deze kaarten helemaal worden zoals onze klanten hopen. En wat is nou leuker dan de perfecte kaart in een net zo leuke envelop te versturen! Onze enveloppen zijn al vanaf 1 stuk te bestellen bij de kaarten. Alle kaarten zijn geproduceerd van hoog kwalitatief papier van 120 grams.

 • Betalingskorting bij iDEAL aangepast

  Published on 12 September 2018

  De betalingskorting bij iDEAL betalingen is iets verlaagd, van 3% naar 2%.

 • Paperwise ecologisch papier

  Published on 18 August 2018

  Ons 80 grams papier (A4 formaat) hebben wij gewijzigd naar een nieuwe soort. Deze papiersoort is net als ons oude papier 80 grams, maar is gemaakt van landbouwafval. Door het gebruiken van landbouwafval is de papiersoort zeer ecologisch wat resulteert in een minder grote impact op het milieu op de lange termijn.

 • Nieuwe leverwijze "zeker"

  Published on 05 June 2018

  Sinds kort hebben wij een extra leverwijze geïntroduceerd. Deze leverwijze zorgt ervoor dat er nog meer zekerheid is dat uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 • Meer coating opties

  Published on 08 May 2018

  De coatinglaag die sinds een tijdje gebruikt wordt bij garenloos boekjes is nu ook mogelijk bij losbladige producten! Deze coatinglaag geeft een glans over het papier, hierdoor krijgt de bestelling een andere look. De coatinglaag is bij verschillende opties mogelijk.

 • De website nu twee keer sneller

  Published on 26 April 2018

  Voor ons is het belangrijk om het bestelproces voor onze klanten zo goed mogelijk te laten verlopen. Om altijd te blijven verbeteren hebben wij nieuwe aanpassingen aan de website doorgevoerd. De website is daardoor 2x zo snel geworden! Hierdoor gaat het plaatsen van een bestelling nog gemakkelijker!

 • 7 nieuwe papiersoorten

  Published on 08 April 2018

  Wat zijn ze mooi! Wij vinden de nieuwe papiersoorten stuk voor stuk prachtig en ze geven bijzonder veel waarde aan je document.

 • Zoeken in je bestanden

  Published on 30 March 2018

  Ons bestelsysteem is weer een stukje sneller en fijner gemaakt met een "zoekfunctie" voor je bestanden. Als je vaak een bestelling plaatst word je documentenlijst aardig lang, maar met de filter komt je gewenste document nu razendsnel naar voren!

 • Verzending naar België sneller en goedkoper

  Published on 23 March 2018

  Sinds kort is de levertijd naar België versneld. Dit is veranderd van twee dagen naar een dag. Hiermee is de levertijd gehalveerd! Door deze snelle levering kunnen wij onze spoedservice aan een grote doelgroep bieden.

 • Nu ook op zondag open!

  Published on 15 February 2018

  open-op-zondag

 • Omslagen met beschermende & glanzende coating

  Published on 30 August 2017

  Onze printers hebben veel nieuwe opties waaronder een extra coatinglaag. Deze coatinglaag is een glanzende transparante laag die wordt aangebracht op de cover van garenloos boekjes. Dit zorgt voor een mooie uitstraling en zorgt voor extra stevigheid van de cover.

 • round corners

  Published on 11 August 2017

  Om uw product een andere uitstraling te geven dan de standaard producten hebben wij een nieuwe optie toegevoegd aan de afwerking.

 • Korte zijde garenloos

  Published on 25 July 2017

  It is now possible to bind your books yarn-free on the short side!

 • Welkom op de nieuwe website!

  Published on 26 April 2017

  Since we're always trying try to innovate and improve, we have worked hard on a new site. We have listened carefully to our customers, and have looked at optimizing the ordering process. Therefore, we would like to introduce you to our new, improved website today!

 • New printers

  Published on 09 December 2016

  Due to the constant growth of Printenbind.nl we run seven days a week and four evenings. In addition, we needed additional space to grow, and the move was a outcome! Because of the extra space it is possible for us to let the number of our printers grow from 2 to 5.

 • Shrink wrap machine

  Published on 09 December 2016

  The packaging of an order is as important as the production of printing and binding. The disappointment is big when you order arrives defective. In order to prevent this, we have invested in a shrink-wrap machine to protect your documents even better.

 • A 9.4 on Trustpilot!

  Published on 24 November 2016

  Through our customers we have reached a 9.4 rating on Trustpilot! We are very happy about it and of course we will continue to do our best to keep it as high as possible. Do you want to write a review yourself? That of course is possible.

 • We have moved!

  Published on 09 November 2016

  After five wonderful years we have grown our premises. Starting from Monday, November 14th we will be moving to a new location. Our new location is 200 meters ahead from our old location, so we are still easily accessible!

 • What product/finishing/order option are you missing?

  Published on 01 September 2016

  Because the wishes of our customers are of uttermost importance, we are expanding our product selection continuously. Your opinion is of great value for us. When you're missing a certain product, finish or order option please let us know!

 • New pickup point at Haarlemmerplein Amsterdam!

  Published on 12 August 2016

  We added a new pick-up point again! Of course your order will be shipped for free. From now on it's possible to pick up your orders at coffee corner Gezondigd

 • TringTring bicycle couriers now delivers in Amsterdam!

  Published on 08 August 2016

  Since recently it's possible to let some of your products get delivered by the bicycle couriers of TringTring! You want your print work to get delivered within the ring of Amsterdam? Then this will be delivered to your home fast and environmentally friendly. Of course you can always get your order be delivered to one of our pick-up points in Amsterdam. Also this will be done through bicycle!

 • Request paper samples!

  Published on 11 March 2016

  Regularly we're talking to customers who are not quite sure about their choice of paper for their order. That's why we developed a convenient solution for this.

 • Extended opening hours

  Published on 02 March 2016

  We know how important it is for our customers to have extended opening hours. This is why we have further improved our opening hours to satisfy our customers even more.

 • Nevertear

  Published on 10 February 2016

  Our product range has recently been expanded with the new paper type: NeverTear.

 • Delivery of all file types possible

  Published on 19 January 2016

  Previously it was only possible to supply your document as PDF. Since recently it's possible to deliver your documents in almost any file type.

 • New pickup point in Amsterdam

  Published on 23 December 2015

  Our pick-up points in Amsterdam are still expanding. Therefore, we have a new pickup point recently added again.

 • Digital test even better

  Published on 18 September 2015

  Did i correctly delivery my document? Will the holes go through my text? What does the borderless option do? These questions are asked frequently. That's logicical because isn't always easy. Printenbind.nl has developed a tool where you exactly can see how your document will look after printing and binding. You will never be in doubt anymore.

 • Sunday, Monday and morning delivery

  Published on 15 September 2015

  We specialize in sending your printing jobs. We have a direct link with PostNL and may incur in this way walk ahead with available sending options. Recently, we have added morning, Sunday and Monday delivery options.

 • Cards considerably cheaper

  Published on 10 September 2015

  Sending a card to your friends or family. Great, isn't it? Order them now even cheaper at Printenbind.nl. Already possible with a copy of 1.

 • Folding and shivering

  Published on 08 July 2015

  At last we can shiver and fold heavy paper! It has been asked a lot by our customers and we have listened.

 • Uploader renewed

  Published on 03 July 2015

  Some of our customers had difficulties with uploading their files through our website. We imagine this can be quite frustrating and of course we're emarrassed about this. Submitting your files should be go really smoothly.

 • 2/4 hole punching descending printed

  Published on 17 April 2015

  We get a lot of print jobs for binders (binders / folders), they are often submitted descending (printing to the edge), until recently we could supply them only with a borderless 5 mm.

 • Order API available

  Published on 16 April 2015

  We offer a number of ways to accelerate the submission of an order, semi-automatic to fully automatic.

 • Post through Mailbox now traceable

  Published on 10 April 2015

  Letterbox mail is very convenient. you do not have to stay at home to receive the shipment. Unfortunately, there were also a few drawbacks such as tracking and reliability.

 • Shipping costs even lower

  Published on 08 April 2015

  Paying for the delivery of your product is often a disappointment. We therefore try to keep prices as low as possible. You still think it's to expansive? Maybe think about picking up your other. It doesn't cost anything and is faster than delivery.

 • Price changes 2015

  Published on 03 January 2015

  In the recent years we have barely increased our prices. However, due to increasing purchase prices it was needed to reflect on our current prices to maintain the health of our business. Our prices changed accordingly.

 • New product

  Published on 03 December 2014

  Our range of products has been expanded with stickers. Our stickers are striking, and can be ordered in a lot of formats.

 • New printer

  Published on 03 December 2014

  We are ready for the busy and cozy month of December. The print capacity has been increased by the purchase of an extra production printer.

 • Collaboration with Scribbr

  Published on 24 September 2014

  At printenbind.nl we check your documentby default to the start of production; Pages will be adjusted so that no information will be lost. We ensure a good result but we will not look at the content.

 • Preview functionality

  Published on 24 September 2014

  When you placed your order and you are curious about the end result.

 • New binder

  Published on 24 September 2014

  We proudly present our new binder for threadless binding. The cover is continuous and there can optionally be printed at the back. The result very pretty and sturdy bookwork, the bond is really super!

 • New shipping options

  Published on 24 June 2014

  Delivery of your order is just as important as the production, we have listened to our customers and expanded our shipping options.

 • Comprehensive file monitoring

  Published on 24 June 2014

  By default Printenbind.nl checks your document to the start of production; when necessary we make adjustments to your document so no information will be lost.

 • Parcel post reduced in price

  Published on 24 June 2014

  Shipping your order cost money unfortunately, but it has become a lot cheaper. We reduced our prices from parcel post from €6.50 to €4,95 per order!

 • World Cup schedule 2014

  Published on 23 May 2014

  Soon the World Cup will begin in Brazil. For all footbal lovers, Printenbind.nl has made a World Cup poster with an overview with every competition. From now on you will receive your free poster in A3 format with every order you made. But of course you also have the ability to download it from our website!

 • The faces of Printenbind

  Published on 28 February 2014

  Wondering who work at Printenbind?

 • Launched mobile optimized website

  Published on 28 February 2014

  With 8.2 million smartphone users (mid 2013), we can no longer afford to ignore this communication channel in the Netherlands. Many websites are not appropriate to display on a smartphone. The solution is to use a mobile version of the website only shows the core business of the company. Our mobile website makes it easier with a smartphone to calculate or follow an order quickly and easily, so you know immediately where you stand.

 • Poster campaign

  Published on 01 February 2014

  Poster campaign: 50% discount!

 • Graduated prices calculated over total shopping cart

  Published on 14 January 2014

  Because of the developments Printenbind.nl has made through, it's now possible to work with larger orders. For our customers this means: the more you order, the more discount you get! Not only does this means that the price drops for printing, but also for the finishing of your product. New: Previously, we calculated the discount price per item. From January 2014, we still look for the type of product.

 • Post through mailbox cheaper

  Published on 14 January 2014

  Also in the coming year we will still be working with PostNL to make letterbox delivery possible. However, by January 1 2014, PostNL have increased its prices by 9%. Due to constant growth of Printenbind we recently have made our switch to bulk mail. Due to this we don't have to let our customers pay for this increased rate. We even lowered our prices for mailbox delivery! So we continue to offering high quality with low prices.

 • Rate changes PostNL 2014

  Published on 02 January 2014

  Starting from the first of January 2014, PostNL unfortunately has increased their shipping rates for 2014. Prices for mailbox delivery has been adjusted accordingly en will be automatically calculated online.

 • Post delivery on Monday

  Published on 31 December 2013

  From 2014 and above PostNL has adjusted their mail delivery for Monday

 • Improved cover printing

  Published on 26 September 2013

  Printed covers are renewed, books will look even better! The covers were already printed on high quality paper, yet we still weren't happy. Each product has to impress and it could be better. The new paper type is provided with a coating, this allows for greater strength, protection and shine.

 • PostNL fee changes

  Published on 05 August 2013

  PostNL has adjusted their rates since 1 August. Due to this, shipment rates have become more expensive.

 • PostNL strike

  Published on 27 June 2013

  Employees of PostNL are currently on strike. Post delivery might come with delay. The delay varies between areas and concerned only parcel post.

 • VAT rate changed

  Published on 01 October 2012

  On 1 October the government has introduced a VAT increase of 2% (general VAT rate). The lower VAT rate of 6% for books will still be maintained.

 • Environment friendly delivery

  Published on 17 July 2012

  All orders* will be send CO2 neutral which means that this phase of the order process doesn't cause any additional emission of harmfull CO2**. It's even "greener" to let your order be delivered than picking it up yourself. * Letterbox mail, parcel post, registered mail. ** CO2 emissions are compensated.

 • Free EK poule scheme

  Published on 31 May 2012

  Will the Netherlands reach the finals again? We offer a free to download EK poule scheme to our "orange" fans to keep track of all matches.

 • Cheaper shipment rates

  Published on 19 May 2012

  PostNL raises their prices by 9% while we reduced our prices

 • New logo

  Published on 18 April 2012

  Printenbind got a new logo.

 • Activated secure SSL connection

  Published on 04 April 2012

  Secure connection for transferring of data and files

 • Courier delivery now possible

  Published on 27 March 2012

  It's now possible to receive your order a day sooner with 'courier delivery'

 • Paper range now 'greener'

  Published on 03 March 2012

  Our paper weight of 120 grams has changed and is better for the environment

 • Wire-O extra thick available

  Published on 08 January 2012

  Printenbind invested in the possibility to add a lot of pages when using Wire-O binding. Wire-O books were already possible up to a thickness of 12.5mm. For many books, however, the thickness was reached quickly.

 • We're closed for 1 week (Sat 17 Jan - Mon 26 Dec)

  Published on 15 December 2011

  Unfortunately we're closed coming week

 • We have moved!

  Published on 01 November 2011

  We're moved to Amsterdam!

 • Lowered urgent delivery shipping rate

  Published on 14 July 2011

  We reduced our 24h urgent delivery shipping rate

 • Extended our payment methods

  Published on 03 June 2011

  We extended our payment methods

 • Improved website performance with own servers

  Published on 20 May 2011

  Printenbind invests in utilizing it's own web servers

 • Thermal bonding improved

  Published on 09 May 2011

  Printenbind invests in quality and improves our thermal binding process

 • A3 format available

  Published on 04 March 2011

  A3 format is now available

 • Website has been revamped

  Published on 03 December 2010

  Printenbind is completely up to date with our revamped website.

 • Prices are updated

  Published on 03 December 2010

  Prices are updated!

 • Extended assortment of paper

  Published on 01 December 2010

  We now offer multiple types of paper

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Published on 23 October 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Published on 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Published on 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Published on 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Show more news articles

 • Wonderful experience

  9 days ago by F Liang

  Once again a reliable service, very happy customer!

 • Great prints

  9 days ago by Maria

  The prints look really nice and the shipping was fast! The colors showed up great

 • Great printing work, life colours, great print !!

  9 days ago by E.Molenaar

  Hi all, once more, great work delivered by these "Masters" of printing documents. All I can say, is: keep doing the good job. Thank you for the service!

Show more customer reviews