Gezellige Sinterklaas prints

Als je aan Sinterklaas denkt, denk je aan pepernoten, cadeautjes en gezelligheid. Maar misschien ook gedichten, surprises en verrassingen! En voor deze onderdelen is goed printen onmisbaar.

Schrijf je een gedicht, geef je cadeaus of maak je een surprise? Denk dan eens aan mooi printwerk. Zo kun je jouw gedicht op speciaal papier laten printen en in een feestelijke envelop steken. Of ontwerp je eigen inpakpapier om jouw cadeaus op een feestelijke manier in te pakken. Hoe leuk is het om voor iedereen speciaal inpakpapier te maken. Zo is het ook meteen duidelijk voor wie de cadeautjes zijn!

Zo kun je er ook voor kiezen om een kaart te laten printen in een feestelijke sinterklaas vorm om bij de cadeaus in de schoen te steken. Lever je ontwerp met contourlijnen aan en wij kunnen iedere vorm uitsnijden die jij wilt! Ga voor een feestelijke glans met onze Parelmoer papiersoort of kies een glitter met onze Metallic Subtiel kaart. Ook hebben wij perfecte papiersoorten voor een klassieke rijm of gedicht!

5 december is al eerder dan je denkt! Bestel daarom snel en gemakkelijk je prints bij Print&Bind. Wij zorgen ervoor dat deze vliegensvlug geproduceerd worden en op tijd zijn voor jouw pakjesavond. Wil je er zeker van zijn dat de bestelling op tijd binnen is? Kies dan voor een spoed bestelling: voor 13:00 uur besteld, is de volgende dag in huis! Toch liever een normale bestelling? Dan lever wij deze binnen 48 uur.