Posterhangers van hout online bestellen

Posters ophangen aan de muur, is super gemakkelijk met houten posterstrips! Met deze posterhangers van hout, hang je jouw posters op een stoere en speelse manier op. De posterhangers zijn gemaakt van licht hout en zijn gemakkelijke te monteren door de magneetjes in de strips. Houten posterstrips bestel je goedkoop en snel online!

Levering van posterhangers van hout gebeurt binnen twee werkdagen (standaard) of binnen één werkdag (spoed). Kies zelf waar en wanneer we jouw houten posterstrips bezorgen en of je direct geprinte posters meebestelt.

Document gereed? Bestel direct jouw montage materiaal

Bestel nu

Bestel goedkoop houten posterstrips

  • De houten posterstrips zijn beschikbaar voor diverse formaten posters: A2, A1 en A0 formaat.

  • De houten latjes bevestig je gemakkelijk aan elkaar door middel van magneetjes.

  • Let op dat de posterhangers 20 mm hoog zijn, waardoor dus een klein gedeelte van de boven en onderkant van je poster weg zal vallen.

  • Aan de bovenste posterhanger is een naturel kleurig koord bevestigd, waardoor je de poster gemakkelijk kunt ophangen aan één punt.

Posters printen inclusief houten posterhanger

Door gebruik te maken van houten posterstrips voor het ophangen van je posters, kan je eindeloos varieren met verschillende ontwerpen posters. Bestel dus je bedrukte posters direct inclusief posterhangers van hout.

Snelle levering van houten posterhangers

Goedkoop en snel jouw posters kunnen ophangen? Binnen twee werkdagen heb je jouw posterhangers van hout al in huis. Heb je de houten posterstrips nog sneller nodig? Bestel met spoed en ze worden binnen één werkdag geleverd. Of haal ze dezelfde dag nog op in Amsterdam (voor 13.00 uur besteld).

Tevreden klanten
Print&Bind heeft tot nu toe al 19 posterhangers (hout) geproduceerd!