Vertraging in levertijd - printers defect

Onze 2 hoofdprinters zijn defect en waar deze normaal gesproken binnen 24u zijn hersteld duurt het nu veel langer. Leveringen zijn hierdoor helaas vertraagd. Wij hebben nog 2 kleinere hoogvolume printers staan, maar deze hebben een andere printkwaliteit en minder capaciteit.

Laatste update (maandag 21:30)
Gelukkig! Beide printers draaien weer volop en onze medewerkers hebben vanavond flink hun best gedaan om de machines maximaal te laten draaien. Dat is goed gelukt en wij zien ook dat de achterstand steeds meer onder controle komt. Vandaag zijn nagenoeg alle spoedbestellingen afgerond.


Alternatief

Zoals je in de intro kunt lezen hebben wij de mogelijkheid om een beperkt deel op een ander type printer te produceren, echter kent deze een andere kwaliteit en heeft ook beduidend minder capaciteit. Heb je haast bij je bestelling en accepteer je een mogelijk andere kwaliteit dan je van ons gewend bent? Dan kun je dit via onze Live chat doorgeven (zie rechtsonder chat icoon). Zij kunnen je dan ook een inschatting geven van de levertijd (dit is helaas geen harde garantie, de capaciteit is beperkt). Wij bieden in deze situatie geen herdruk als de kwaliteit niet naar wens is, houdt hier aub rekening mee.

Spoed

Spoedbestellingen krijgen voorrang op andere opdrachten. Let op: wij produceren alleen op de alternatieve printer na akkoord / aangeven van de klant. Er kan verschil zijn de in afdrukkwaliteit, bij productie op de alternatieve printer bieden wij geen herdruk als de kwaliteit tegenvalt. Ook is de capaciteit zeer beperkt, dus bij teveel aanvragen kan hier ook een ophoping ontstaan. Gedurende deze week zullen spoedbestellingen voorrang behouden boven andere bestellingen. Indien je niet tevreden bent met deze situatie zijn er 2 mogelijkheden:

  • de opdracht wordt geannuleerd en wij storten het geld direct terug

  • de productiewijze wordt aangepast naar "standaard", de spoedkosten worden dan teruggestort. Echter de levertijd wordt ook 2 dagen langer en andere spoedbestellingen krijgen voorrang boven jouw bestelling

Verwachting

De technici doen er alles aan om de printers zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen, ook zij hebben dit nog niet eerder hebben meegemaakt. Het incident is uiteraard ge√ęscaleerd zodat dit de hoogste prioriteit heeft gekregen. Wij denken dat het minstens tot dinsdag duurt voordat beide printers weer operationeel zijn, de gevolgen voor de vertraging zullen tot halverwege deze week merkbaar zijn.

Nieuwe bestellingen

De levertijd berekening voor nieuwe bestelling is aangepast bij de productiesnelheden "standaard" en "budget" is de levertijd nu 2 dagen langer. Voor spoed is de productietijd nog gelijk en informeren wij de klant of zij gebruik willen maken van de alternatieve printers.