Let op de productie- en openingstijden: op zaterdag 23 oktober zijn wij tot 16.00 uur geopend. Op zondag 24 oktober zijn wij gesloten. Houd a.u.b. rekening met een langere levertijd.

PostNL vertraging winter 2021

PostNL is niet in staat om alle zendingen te verwerken & leveren vanwege de extreme weersomstandigheden. Daarbij zaten ze ook al tegen een maximale capaciteit aan vanwege de lock down waardoor er veel meer verstuurd wordt.

Maandag 08-02-2020

PostNL heeft ons gemeld dat zij vandaag geen pakketten komen ophalen. Zelf wegbrengen is geen optie omdat de sorteercentra nog vol staan met de opgelopen achterstand van zaterdag & zondag. Alle zendingen die normaal gesproken dinsdag zouden worden bezorgd zijn dan ook met minimaal 1 dag vertraagd.

Verwachting

De verwachting is dat PostNL nog dagen bezig is om deze achterstand in te halen. Het is ook nog onduidelijk of de post wel op dinsdag wordt opgehaald. Aangezien de wegen alweer een stuk beter begaanbaar zijn is deze kans wel aannemelijk. Maar ook de dagen na dinsdag kan een deel van de post vertraging oplopen. Dit zal ook per regio verschillen.

Alternatief: Koerier 24u

Je kunt tegen een meerprijs kiezen voor een "koerier 24u" levering, dit kost €17,95 (exclusief btw). Het hangt af van je eerdere gekozen optie wat de exacte meerkosten gaan zijn. Deze wijziging kun je per email doorgeven via wijzig@printenbind.nl

Alternatief: Afhalen bij Printenbind

Vanaf woensdag 10 februari mogen winkels & bedrijven weer een zogehete "click & collect" optie aanbieden. Dat betekent dat de optie om jouw opdracht af te halen bij Printenbind weer mogelijk wordt. Als je kiest voor dit alternatief kun je dit ook nog per email doorgeven via wijzig@printenbind.nl

Wat doet Printenbind bij vertraging van mijn zending?

Als de zending aan PostNL is overhandigd kunnen wij werkelijk niets meer doen. PostNL bellen heeft echt geen zin, een onderzoek starten ook niet. Hoe vervelend het ook is, je kunt alleen maar geduld hebben en de track&trace in de gaten houden. Wij geven ook betrouwbaarheidsindicaties per leverwijze en daaraan gekoppeld zitten ook eventuele vervolgacties (kostenloos opnieuw leveren, geld terug enz):

 • Brievenbuspakje: na 5 bezorgdagen. Bij geen bezorging opnieuw leveren of geld terug
 • Pakketpost: na 4 bezorgdagen. Bij geen bezorging opnieuw leveren of geld terug.

De track&trace code werkt niet

Je ontvangt van ons een email (en sms) als de zending bij ons wordt afgemeld, hierin vind je ook de track&trace code. Wij weten dan 100% zeker dat de zending in de rolcontainer / postzak van PostNL zit en is overhandigd aan het sorteercentrum. De track&trace geeft pas weer nieuwe informatie op het moment dat deze wordt gesorteerd in het sorteercentrum van PostNL. Na deze sortering geeft de track&trace ook aan "zending ontvangen bij PostNL". Het kan dus heel goed zijn dat een zending door ons is aangeleverd bij PostNL, maar dat vanwege vertraging in het sorteerproces dit nog niet zichtbaar is. Wat kun je dan doen? Je kunt alleen maar wachten en geduld hebben.

Uit ervaring is gebleken dat in enkele gevallen de sortering in de loop van de dag plaatsvindt, maar het kan ook pas 's avonds de volgende dag zijn. Wij hebben tot nu toe weinig meegemaakt dat een zending 2 dagen is vertraagd. Het heeft geen zin om ons te bellen. Doe dit pas als bovengenoemde bezorgdagen zijn verstreken.

 • Prijswijzigingen en nieuwe verzendmethode

  Gepubliceerd op 28 September 2021

  De prijzen van papier en verpakkingsmateriaal lopen snel op. De grote vraag naar karton als gevolg van de sterk gegroeide bezorgeconomie in ‘coronajaar 2020’ heeft de markt sterk beïnvloed. Maar ook andere grondstoffen zijn in prijs gestegen. Printenbind voert daarom diverse marktconforme prijswijzigingen door.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Beste online printshop!

  8 dagen geleden door Wendy

  Beste online printshop! Sinds de pandemie heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van online printshops en Printenbind is veruit de beste. Niet alleen qua kwaliteit maar zeer zeker ook qua klantenservice.

 • Mooie stickers, op gewenste maat.

  9 dagen geleden door Bianca

  Mooie stickers, op gewenste maat. En mooi gesneden. Alles was naar wens, top!!

 • Mooie kaartjes, goede service

  10 dagen geleden door Jeanine

  Super mooie kaarten weer ontvangen! Heel blij mee

Bekijk meer klantenbeoordelingen