PostNL vertraging winter 2021

PostNL is niet in staat om alle zendingen te verwerken & leveren vanwege de extreme weersomstandigheden. Daarbij zaten ze ook al tegen een maximale capaciteit aan vanwege de lock down waardoor er veel meer verstuurd wordt.

Maandag 08-02-2020

PostNL heeft ons gemeld dat zij vandaag geen pakketten komen ophalen. Zelf wegbrengen is geen optie omdat de sorteercentra nog vol staan met de opgelopen achterstand van zaterdag & zondag. Alle zendingen die normaal gesproken dinsdag zouden worden bezorgd zijn dan ook met minimaal 1 dag vertraagd.

Verwachting

De verwachting is dat PostNL nog dagen bezig is om deze achterstand in te halen. Het is ook nog onduidelijk of de post wel op dinsdag wordt opgehaald. Aangezien de wegen alweer een stuk beter begaanbaar zijn is deze kans wel aannemelijk. Maar ook de dagen na dinsdag kan een deel van de post vertraging oplopen. Dit zal ook per regio verschillen.

Alternatief: Koerier 24u

Je kunt tegen een meerprijs kiezen voor een "koerier 24u" levering, dit kost €17,95 (exclusief btw). Het hangt af van je eerdere gekozen optie wat de exacte meerkosten gaan zijn. Deze wijziging kun je per email doorgeven via wijzig@printenbind.nl

Alternatief: Afhalen bij Printenbind

Vanaf woensdag 10 februari mogen winkels & bedrijven weer een zogehete "click & collect" optie aanbieden. Dat betekent dat de optie om jouw opdracht af te halen bij Printenbind weer mogelijk wordt. Als je kiest voor dit alternatief kun je dit ook nog per email doorgeven via wijzig@printenbind.nl

Wat doet Printenbind bij vertraging van mijn zending?

Als de zending aan PostNL is overhandigd kunnen wij werkelijk niets meer doen. PostNL bellen heeft echt geen zin, een onderzoek starten ook niet. Hoe vervelend het ook is, je kunt alleen maar geduld hebben en de track&trace in de gaten houden. Wij geven ook betrouwbaarheidsindicaties per leverwijze en daaraan gekoppeld zitten ook eventuele vervolgacties (kostenloos opnieuw leveren, geld terug enz):

 • Brievenbuspakje: na 5 bezorgdagen. Bij geen bezorging opnieuw leveren of geld terug
 • Pakketpost: na 4 bezorgdagen. Bij geen bezorging opnieuw leveren of geld terug.

De track&trace code werkt niet

Je ontvangt van ons een email (en sms) als de zending bij ons wordt afgemeld, hierin vind je ook de track&trace code. Wij weten dan 100% zeker dat de zending in de rolcontainer / postzak van PostNL zit en is overhandigd aan het sorteercentrum. De track&trace geeft pas weer nieuwe informatie op het moment dat deze wordt gesorteerd in het sorteercentrum van PostNL. Na deze sortering geeft de track&trace ook aan "zending ontvangen bij PostNL". Het kan dus heel goed zijn dat een zending door ons is aangeleverd bij PostNL, maar dat vanwege vertraging in het sorteerproces dit nog niet zichtbaar is. Wat kun je dan doen? Je kunt alleen maar wachten en geduld hebben.

Uit ervaring is gebleken dat in enkele gevallen de sortering in de loop van de dag plaatsvindt, maar het kan ook pas 's avonds de volgende dag zijn. Wij hebben tot nu toe weinig meegemaakt dat een zending 2 dagen is vertraagd. Het heeft geen zin om ons te bellen. Doe dit pas als bovengenoemde bezorgdagen zijn verstreken.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

 • Gratis EK Speelschema op A3 Poster

  Gepubliceerd op 26 May 2021

  Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Trouwkaarten

  9 dagen geleden door Siep

  De trouwkaarten incl. enveloppen die precies op maat waren zijn in zeer goed ontvangen door mijn klanten! Super bedankt weer!!

 • Dit keer een boekje magazine besteld…

  9 dagen geleden door Nico Keuning

  Dit keer een boekje magazine besteld dat geniet moest worden. Ook mijn opdracht om geniet drukwerk te leveren is naar volle tevredenheid uitgevoerd!

 • Superblij met de stickers!

  9 dagen geleden door KK

  Superblij met de stickers!

Bekijk meer klantenbeoordelingen