Sneller leren?
Gebruik een samenvatting of oud tentamen!

Top 8 websites voor samenvattingen en tentamenbundels

Heb je binnenkort een tentamen? Maar geen zin om veel tijd te steken in het maken van een samenvatting of het terugzoeken van oude tentamens? Wij helpen je! Hieronder vind je een lijstje 8 websites voor goede samenvattingen en tentamenbundels.

1. Tentamentrainingen.nl

Tentamentrainingen.nl richt zich op het geven van hoge kwaliteit trainingen en het verkopen van tentamenbundels. Top docenten geven in kleine klassen les over de belangrijkste stof van een vak en oefenen uitgebreid voorbeeld-tentamens. Zo ben je in een korte tijd goed voorbereid op je tentamen. Wanneer je een tentamentraining hebt geboekt, ontvang je gratis een tentamenbundel als voorbereiding. Als je alleen de tentamenbundel wilt kopen, moet je hier los voor betalen. De prijzen verschillen per bundel.

Tentamentrainingen-studentenKlik hier om je tentamenbundel te laten printen.

2. Stuvia

De meest bekende website voor het kopen/verkopen, van samenvattingen, is toch wel Stuvia. Hierop vind je actuele samenvattingen van allerlei boeken en onderwerpen. Vaak zijn er meerdere samenvattingen beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Deze zijn beoordeeld door kopers, waardoor het uitzoeken, van de beste samenvatting, een fluitje van een cent is. De samenvattingen zijn helaas niet gratis, maar dit zie je wel terug in de kwaliteit. Eenmaal een samenvatting gekocht, dan kan je ze altijd terugvinden in je Stuvia account.

Stuvia-samenvattingen-kopen

3. Studeersnel

Bij studeersnel richten ze zich op het behalen van hogere cijfers, onder de kopers. Het aanbod van: Samenvattingen, college-aantekeningen en uitwerkingen zouden hiervoor moeten zorgen. Studenten van over de hele wereld kunnen gebruik maken van deze website. Wil je gebruik maken van deze website? Je kunt 30 dagen een proefabonnement nemen. Na deze 30 dagen betaal je 2,99 per maand.

Studeersnel-Studeer-middelen

4. Joho

Bij Joho richten ze zich op samenvattingen die je meer inzicht geven in de hoofd en bijzaken. Voor optimaal gebruik maken van de samenvattingen, betaal je 20 euro p/j. Wel heeft Joho een beperkter aanbod van samenvattingen en richten ze zich vooral op bepaalde studies zoals: Psychologie, rechten en bedrijfskunde.

Joho-samenvattingen

5. Knoowy

Bij Knoowy kun je samenvattingen, college-aantekeningen, oefententamens en uitwerkingen kopen, en verkopen, die zorgen voor hogere cijfers. De samenvattingen zijn direct afkomstig van studenten die dezelfde vakken volgen als jij. De prijzen die je betaald verschillen per samenvatting.

Knoowy-studeer-middelen

6. Slim academy

Studeer je geneeskunde, rechten, bedrijfskunde en economie? En heb je een samenvatting nodig? Dan ben je bij Slimacademy aan het goede adres. Bij Slimacademy willen ze het leven van een student zo makkelijk mogelijk maken, door het verkopen van samenvattingen, verslagen, uitreksels en college-aantekeningen. Je kan bundels kopen die verschillen van prijs, of een maandelijks abonnement nemen van 9,95. Bij dit abonnement krijg je 50% korting op alle samenvattingen en betaal je geen verzendkosten op je bestelling.

Slimacademy-studeer-middelen

7. Kennisdelen.org

Zoals de naam al zegt, richt kennisdelen zich op de overdracht van informatie. Dit doen ze door middel van het verkopen van samenvattingen. De site werkt verder hetzelfde als Stuvia, alleen maakt de verkoper bij kennisdelen meer omzet dan bij Stuvia. Dit komt omdat, bij kennisdelen, de transactiekosten minder hoog zijn.

Kennisdelen.org-samenvattingen

8. Athenasummary

Bij Athenasummary richten ze zich op een manier waarbij je zo efficiënt mogelijk een hoog cijfer kan halen. Ze verkopen samenvattingen die door topstudenten worden geschreven. Deze samenvattingen zijn wat prijziger, maar hier kan je wel topkwaliteit voor verwachten.

Athenasummary-kwaliteit-samenvattingen-

Heb je al een digitale samenvatting of tentamenbundel? Laat je samenvatting printen bij Print&Bind.