Vanwege enorme drukte lukt het ons niet om alle opdrachten op tijd te produceren, houd a.u.b. rekening met een langere levertijd. Excuses voor dit ongemak

Gratis EK Speelschema op A3 Poster

Op 11 juni wordt het EK2020 officieel geopend in Rome met de eerste wedstrijd. Turkije speelt op vrijdagavond 21.00 uur tegen Italië. Voorafgaand vindt de openingsceremonie plaats. Vóór de eerste wedstrijd wil jij natuurlijk een speelschema op de koelkast, in de gang of boven je bed hebben hangen om de uitslagen bij te houden. Goed nieuws! In elke bestelling die vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 6 juni wordt verzonden, tref je het EK Speelschema aan! Leuk voor jezelf, je buurmeisje, neefje, collega, op de koelkast of het prikbord.

printenbind-gratis-ek2020-speelschema

Gratis EK2020 Speelschema bij je bestelling

Printenbind.nl stuurt 7 dagen lang het gratis EK2020 Speelschema van Koning Sport mee. Wij printen deze voor jou op A3 formaat en vouwen deze voor verzending naar A4. Volledig in kleur uiteraard!

Wanneer speelt Nederland?

Voor Oranje begint het EK écht op zondag 13 juni. Deze wedstrijd vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA. Het Nederlands elftal speelt dan tegen Oekraïne. Op donderdag 17 juni spelen we in Amsterdam tegen Oostenrijk en op maandag 21 juni staat de wedstrijd tegen Noord-Macedonië gepland. Ook deze wedstrijd vindt in het stadion van Ajax plaats.

Twee oefeninterlands

Voorafgaand aan de poulefase worden er oefeninterlands gespeeld. Op 2 juni speelt Nederland haar eerste oefeninterland tegen Schotland in het Estadio Algarve in Portugal. De tweede oefenwedstrijd speelt het Oranje elftal tegen Georgië in het stadion van FC Twente.

Het EK Speelschema los bestellen?

Wil je geen prints bestellen, maar wel de poster met het EK Speelschema hebben? Dan kun je deze ook gewoon los bestellen.

 1. Download hier het ontwerp
 2. Via deze link is de juiste A3 poster samengesteld
 3. Upload het ontwerp dat je in stap 1 hebt gedownload

Laat je eigen ontworpen speelschema printen

Heb jij zelf een speelschema voor het EK2020 ontworpen? Laat deze dan nog snel printen voordat het EK begint! Je kunt jouw speelschema eenvoudig laten printen op A3, A2 of zelfs A1. Kies voor ons matte posterpapier, dit papier is beter beschrijfbaar.

 • Printenbind erkend stagebedrijf hoger onderwijs

  Gepubliceerd op 20 September 2021

  Met ingang van deze maand mag Printenbind zich officieel, erkend stagebedrijf voor het hoger onderwijs noemen. Hiervoor heeft er een audit plaatsgevonden door Stichting ELBHO. Printenbind biedt iedere stageperiode diverse projecten aan waar studenten mee aan de slag kunnen. De stages zijn hoofdzakelijk onder het marketing-communicatie vakgebied te scharen.

 • Nieuwe vacatures bij Printenbind.nl

  Gepubliceerd op 17 June 2021

  Het productieteam van Printenbind wordt gedreven door een team van gemotiveerde scholieren en studenten. Dat maakt de sfeer op de werkvloer informeel, maar vooral gezellig! Maar het jonge karakter van het bedrijf zorgt ook voor succes. Jong is snel, enthousiast en leergierig. En voor de klant houden we het simpel en toegankelijk. Het resultaat is een klanttevredenheid van een 9,6/10.

 • Nieuw! Plaatmateriaal stalen

  Gepubliceerd op 11 June 2021

  Naast onze papiermonsterboekjes en envelop samples kun je nu ook plaatmateriaal stalen bestellen! Dit voorbeeld bevat al onze plaatmateriaal soorten in verschillende diktes. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en de juiste plaatmateriaal soort kiezen voor jouw product!

Bekijk meer nieuwsberichten

 • Goede kwaliteit

  7 dagen geleden door klant

  De levering had wat vertraging maar daar werd je netjes van op de hoogte gebracht. De producten zijn weer net zoals altijd super! Prijs kwaliteit is prima, ik ben zeer tevreden.

 • Snelle levering, vriendelijke benadering

  7 dagen geleden door Hanneke de Graaf

  Snelle levering, vriendelijke benadering

 • Tot nu toe alleen maar positieve…

  8 dagen geleden door Joop Giesendanner

  Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Ze lijken voort te komen uit een breed gedragen verlangen om het toch vooral de klant naar de zin te maken. iemand is iets heel vriendelijks gestart met goede producten en lieve mensen. Met vriendelijke gr...

Bekijk meer klantenbeoordelingen